Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjfklsdl

Pytanie tabletki anty.. Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gjfklsdl

Może mi ktoś doardzi w jednej kwestii... z jednego blistra wyrzuciłam 4 białe tabletki które sa na wywołanie okresu i przeszłam bezpośrednio do następnego blistra. Jutro znów rozpoczyna się okres białych tabletek, jednak w tym tyg wyjeżdżam a okresy przy tych tabletkach mam obfite.. mogę znów zrezygnować z tych tabletek i przejść do kolejnego blistra?

Gość mlodanowaleila21
No właśnie bardzo ciekawy wątek. Niech się ktoś wypowie jeśli się zna na tym:) Nie pomniejszy to ryzyka zajścia w ciąże?

Gość fffrrr
no pewnie ze możesz chociaż poleciłabym konsultację z gin. ale jak mus to mus, ja bym wywaliła białe :) dobrze to rozumiem

Gość gjfklsdl
fffrrr-no właśnie... Biorę Yazy od 3mies. Okropne mam okresy, przecieka po godzinie mimo tamponu i podpaski a w czwartek wyjeżdżam w długą podróż więc nie za bardzo! Zastanawiałam się tylko czy nic nie będzie skoro drugi raz wywale białe.. Pozdrawiam..

Gość fffrrr
drugi raz to nic się nie powinno stać, wiem co to znaczy podróż/mus siedzenia w jednym miejscu przez 5h....., bierz tabletki, nic ci nie będzie :)

Gość gjfklsdl
5h... 16h to nie łaska?:) No cóż... Słyszałam, że się nie zaleca i zastanawiałam się z jakich względów ale skoro ochrona jest zachowana to ok:)

Gość gjfklsdl
chodzi mi o to jak to wpłynie na organizm jeśli drugi raz pod rząd odpuszcze białe tabletki no i czy ochrona przed ciążą będzie zachowana..