Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amorkowa

Jak chudnąć 1 kg na tydzień?

Polecane posty

Gość amorkowa

Do szczęścia brak mi 8 kg. Tyle muszę spalić, gdyby tak kg gubić tyg to do połowy czerwca byłabym laska:) Tylko co muszę robić i co jeść? Dodam, że jestem raczej aktywna sportowo, ale wcześniej dużo schudłam i waga stoi. Przynajmniej nie tyję. Ale jeszcze te 8 kg...

Gość amorkowa
wpadłam już na pomysł picia zielonej herbaty, bo wcześniej nie piłam...

Gość fdslhkela
Adipex - efekt murowany ;]

Gość amorkowa
wolę nie brać suplementów, brałam therma line i poszła mi krew przy wizycie w wc wolę sama - naturalnie :)

Gość amorkowa
wiesz, jak powiedziałam koleżance, która trenuje ile jem to się za głowę złapała czym ja żyję i że pewnie sobie przemianę skopałam. Od tamtej pory staram się jeść regularnie i wybierać dobre rzeczy do jedzenia.

Gość amorkowa
wogóle to chudnięcie 1kg na tydzień to mi się przereklamowane wydaje. Może ktoś kto waży blisko 100kg i więcej to tak chudnie jak trochę ograniczy jedzenie. Ale dla kogoś kto już ćwiczy i raczej zdrowo je, a na pewno się nie obżera, to poprostu jest nie realne.

Gość miaksj
1000cal dziennie +brak kolacji schudlam 25 kg. potem waga stala. dieta 1000 cal i nie jedzenie kolacji pozwolilo mi schudnac 1,5 kg w tydzien. minely 3 tyg i nie ma jojo :d

Gość amorkowa
ile razy dziennie jadłaś i co?

Gość miaksj
4-5 razy 1 posilek np grani ze szczypiorkiem 2 posilek pomarancze + jablko maly obiad ogolnie jadlam duzo jogurtów. danio z czekolada ( lepsze niz batonik a syci i daje smak slodkiego) jogurty jogobella itp

Gość miaksj
chudniecie zdrowo powyzej 1-1,5 kg jest NIEMOZLIWE 1 kg tluszczu = 7000 kalorii zapotrzebowanie dzienne 2000 jedzac 1000 kalorii dziennie przez tydzien max 1 kg schudniemy. jezeli do tego dolacyzmy cwiczenia,sumplementy itp to max 1,5

Gość amorkowa
owoce i jogurty...w sumie nic ciekawego, same węgle ja nie cierpię tych jogobelli i,activi, danonów i innych zagranicznych.... mamy lokalnego producenta nabiału i kiedyś porównałam sobie jego jogurty i jogurty jogobelli - wyszło że jogobella ma więcej kcal, mniej białka i więcej węgli Zresztą owocowych jog. nie jadam, ewentualnie maślanki owocowe - mają jeszcze mniej kcal. Za to kupuję serki wiejskie.

Gość No,no, 3 tygodnie i nie masz
jo-jo? :O Jak po 3 latach nie będziejo-jo to można mówić o sukcesie...ale przy takim odchudzaniu to będzie :O

Gość amorkowa
uprawiam sport..o ile tak można nazwać aerobik i wypady na siłownię jestem beznadziejnym przypadkiem, co bym nie robiła to waga nie spada jakbym chciała :O ja schudłam ok 12kg i rok się trzyma, ale to głównie zaleta siłowni i przynajmniej skóra mi nie wisi i nie boję się jojo, bo mam mięśnie wyćwiczone

a jeszcze dodam,ze efektow jojo nie mialam i nie mam..to,ze po rzuceniu papierosow przytylam ciutke to wina,ze jadlam wiecej niz normalnie no i te slodyczke :) kochane slodycze :) co prawda kiedy schudlam 10 kg w miesiac slodycze tez jadlam..ale odchudzalam sie glownie na liczeniu kalorii

Gość amorkowa
chcień to kazdy chce, tylko ja się pytam jak?

amorkowa zwroc uwage na tunczyka ..posiada bardzo duzo bialka a jesli sa potrzebne wegle to mozesz zmieszac je z fasola ewentualnie wkroic cebule,papryke,dodac oliwki i zalac octem balsamicznym lub sokiem z cytryny i danie gotowe :) i to bez soli i pieprzu

amorkowa jesli chodzisz na silownie jak piszesz to powinnas poprosic trenera by zlozyl Ci zestaw cwiczen i diety..a raczej poinformowal co masz jesc przed silownia a co mozesz po silowni...n[ zjedzenie jablka przed silownia powoduje to ,ze miesnie mniej sie mecza

Gość 1 kg w tydzien to bardzo latwo
zrzucic ;) Bo pierwszy kg jest najlatwiejszy ;) Ale chyba nie o to chodzi, by tylko pozbyc sie tego 1kg w tydzien :P Tez nie radze zadnych drastyxcznych srodkow stosowac, bo po co sie katowac, a potem wraca z nawiazka, no chyba ze ktos sie chce katowac cale zycie. Lepsze sa jakies drobne zmiany. Jak jesz slodkie toi przestan. To juz bedzie efekt ;) Ja mam gorzej, bo slodkiego nie jadam, to nie mam czego ograniczac :/