Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana_mama

kleik ryżowy

Polecane posty

Gość załamana_mama

Witam, Mój synek ma 8 tygodni. Do trzeciego tygodnia był karmiony piersią- ciągle płakał, domagał się jedzenia. W 3 tygodnie przybrał 350g. Zaczął wymiotować po każdym karmieniu dlatego za poleceniem lekarza został przestawiony na sztuczne mleko. Jadł bebiko lecz po pewnym czasie zaczął się płacz, ból brzuszka(chyba, bynamiej tak się zachowywał), pojawiły się krostki na buzi. Z powodu podejrzenia skazy białkowej, którą ja też miałam w dzieciństwie podaję mu bebilon pepti. ale dziecko ciągle płacze, mocno ciągnie smoczka, łapczywie rzuca się na butelkę przez co męczą go kolki. Je 6x120ml. Czy możliwe żeby dziecko nie najadało się?? Czy można podać tak małemu dziecku kleik ryżowy? Jeżeli tak to ile i czy do każdego karmienia? Bardzo proszę o pomoc ponieważ już nie wiem jak zaradzić żeby synek tak przeraźliwie nie płakał

Gość mialam to samo z corcia
jestesmy na nutramigenie wszystko minelo a byly wymioty straszne kolki skaza na buzi i straszne kupki karmilam piersia odstawilam nabial nie pomoglo przeszlam na nutramigen bo pepti nie jest tak mocno zhydrolizowany a i nutramigen jest tez na kolki tez corcia w tym okresie nie przybierala mi wrecz stala z waga teraz juz jest ok ma 3 m i wazy tylko 4850 bo jestesmy o miesiac do tylu o jakies 800g i od paru dni daje jej kleik kukurydziany bo taka malutka jedna plaska lyzeczke na 100ml mleka 1raz dziennie pozdrawiam

Gość mialam to samo z corcia
aha twoj maluszek za maly jeszcze na kleik je dos duzo bo 120 przejdz na nutramigen zobaczysz minie wszystko i jedzenie bedzie spokojne i maluszek bedzie przybieral zobaczysz jak najbardziej sa to obijawy nietolerancji bialka krowiego a ty tez mialas to ryzyko wieksze wteczas a pepti czesto uczula tez tak jak wczesniej pisalam