Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnie sie z tym czuje ...

Czy ja go źle traktuję czy powinnam sie nie odzywać nawet do niego?

Polecane posty

tylko mnie prosze nie oceniajcie , poznalam przez internet kolesia długo gadalismy w koncu sie spotkalismy nie był jakiś extra ale z czasem zaczął mi sie bardzo podobać :)był miły, przyjezdzał na uczelnie w wolnych chwilach, dał mi kwiatki na dzien kobiet bylismy niby tylko kolegami ale było też sporo flirtu, pocałunki , seks oralny, jednak on często mówił o innych laskach, ostatnio też , bawimy sie u mnie a potem on mi wypalił jaką super laskęwidział i jak by ją przeleciał że to jego marzenie . wkurzyłam sie i postanowiłam że zerwe kontakt. on pisał w czwartek miałam być , byłam ale mu nie odpisałam, dzisiaj znowu pisał na gg i smsa postanowiłam odpisac, co mi szkodzi , ale rozmowa sie nie klei mi sie nie chce z nim gadac, itp. spytalam przez grzecznosc co u niego ale juz naprawde mam to w dupie potraktował mnie jak przedmiot bez uczuć, do tego przy znajomych powiedział że zapomniał jakmam na imie :) tez mnie ośmieszył, nie wiem czy pisać z nim jeszcze ? spytal czy wszystko ok ale nie chce mi sie wyjasniac mu że mnie zranił i poniżyl...po prostu nie odpisuje mu w polowie rozmowy...

Gość chwalisz się czy żalisz? yyy?
:O

nie mogę sie z nim zadawać bo mnie pociaga , wiec nie bedzie moim kumplem, a chlopakiem tez nie bedzie wiec lipa

Gość sara3535
Zapomnij o nim jak najszybciej, z niego kompletne zero.

żalę się i co? ulżyło CI ? nie każdy ma super życie. ja ciagle trafiam na chamów :( no własnie nie wiem olać czy moze poczekać na jakis moment i zrobic mu jakis numer któryt zapamięta na długo? poki co ciągnie mnie za jezyk i pyta czy wszystko ok. powiedzieć mu o co mi chodzi?

Gość turbowiec
szanuj się, bo jak sama się nie szanujesz to widzisz jak inni Ciebie traktują

mysle że teraz do mnie pisze bo mu z jakąs inną nie wyszło i chce zaruchać, co prawda spotykam sie z nim dosc dlugo i nie bylo seksu a z moim exem przespałam sie po miesiącu...nie szanuję sie? on mnie bardzo kochał i bylismy ponad 2 lata razem...ale z tym to faktycznie moglo tak wyjsc ,ale nie zależało mi by był moim chloapkiem

Gość sfv
" bylismy niby tylko kolegami ale było też sporo flirtu, pocałunki , seks oralny" kazdemu koledze robisz loda? :o

Gość turbowiec
nie szanujesz się, bo robisz lody obcym kolesiom

no macie racje on chyba nawet nie zasłużył na to żebym tłumaczyła mu o co chodzi. niech nie wie gdzie popełnił błąd, to bardziej męczy...o dziwo wczesniej pamietał moje imie, opowiadał kolegom że poznał takądziewczynę itp. chciał mnie poznawac ze znajomymi a teraz nie wiem? nagle zapomniał? :o

robiłam mu loda a on mi minetę ;p to raz dwa że to obgadalismy że chciałam sprobować ,wczesniej nigdy tego nie robiłam

spytal czy nie chce z nim gadac powiedziałam że tak

że skoro nie wie z kim gada to co za róznica

gdzie indziej moge poznac kolesia? mam mało znajomych ,nie imprezuję... poza tym moj ex byl z neta i był złotym chłopakiem, szanował mnie , miał okazję przelecieć ale tego nie zrobił :( tęsknie za nim takbardzo :(

a ten dupek każe mi sie tlumaczyc czy chce zerwać znajomosc bez powodu ;/

wiecie powiedział że jego znajomy pomyuślał że jestem jego dziewczyną ? :O

i że jestem bardzo ladna, to może mu powiem żeby zapoznał mnie z tym kolegą? :D

Dawaj tego kolegę:)) Tak na poważnie to napisz że nie chcesz zrywać znajomości tylko musisz przemyśleć parę spraw.

dziwna sprawa...dziwne to wszystko...już mi ulżyło że nie bedziemy sie zadawac ze sobą a teraz jakaś dziwna rozmowa wynikła...