Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WerTAade

wczoraj spotkałem się z dziewczyną z neta...

Polecane posty

Gość WerTAade

masakra :O takiego paszczura moje oczy jeszcze nie widziały w sumie po fotkach była średnia no ale zdecydowanie lepiej wyglądała niż w realu, do tego miałem nadzieje, że w realu bedzie lepsza niż na fotach.. (jak sama twierdziła, jest niefotogeniczna).. pisałem znią aż 2 lata!!!! i w koncu sie spotkalismy i co?? mega załamka taki bazyl, ze o ja cie pierdole oczywiscie zakonczylem ta znajomosc...

Gość dorota00000000000000
Ale co? Gruba ,brzydka twarz?

Gość WerTAade
ja sie jej spodobałem jak juz wychodzilem od niej to byla smutna i prosila abym jeszcze został malo tego tego samego dnia wieczorem mi napisala smsa, ze ma nadzieje ze sie spotkamy niedlugo.. i co ja mam teraz tej biednej dziewczynie powiedziec?? kurwa przeciez to taki paszczur ze ja cie pierdole jej wyglad to taki troche monstrum, ma 175 cm.. no ale to idzie przezyc, najgorsza ta twarz, laska jest mega brzydka i ma na ryju jakies szramy od krost :O

Gość sfv
Dlatego wlasnie powinno sie przeniesc znajomosc w miare szybko do realnego zycia 🖐️

Gość WerTAade
a najlepiej jak mi jakieś romantyczne gówno w power poincie pokazywała... o kurwa myslalem ze tam jebne oczywiscie o tym ze byla chujowo ubrana jak jakas stara dziewica (brzydka koszula w kratki, spodnie takie troche skejtowskie) no doslownie zero sexapily, doslownie wolal bym do konca zycia robic sobie dobrze ręką niż w nią wejść

Rozmawiasz z kimś 2 lata. To chyba mieliście o czym i fajnie się gadało. A teraz paszczur i bazyl, który ma ryja. Debil jesteś i tyle

Gość Wedradke
ano gadałem z nią 2 lata bo jakos nam sie nie spieszylo do poznania w realu ja mialem kogos przez rok, ona chyba tez sie z kims tam spotykala (widzialem profil na nk tego typa- to taki typowy lamus-prawiczek, no ale kto moglby sie z nia spotykac?) i w koncu jakos tak przyszedl czas ze ja i ona bylismy wolni i w koncu zaproponowalem po 2 latach pisania sie spotkac... no i powiem tylko tyle: masakra, mialem nadzieje na poznanie fajnej babki a tu taki bazyl, ze nawet zwalic konia na twarz bym nie chciał

autor za długo z nią gadał mógł sie wczesniej z nią spotkac ale ogólnie to niech on ją oleje poniewaz laski robią tak samo

Gość hghhghghgh
a nie mozecie sie po prostu kolegowac? przeciez do tego nie trzeba byc ladnym.

Gość WerTAade
he dobra zgrzewa , ta laska (w sumie ciezko nazwac ją laską) wlasnie mi napisała na gg "dlaczego sie do mnie nie odzywasz juz?" odpisalemjej "no a co mam pisac?" a ona "no np kiedy sie spotkamy?" hahahah kurwa nie dosc ze glupia to tępa, chyba latwo sie domyslec kiedy ktos ma na kogos wyjebane

Gość strrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aszny jestes....kurde zal mi dziewczyny....wlasnei wy faceci tacy jestescie...tylko wyglad dla was sie liczy....ja mojego faceta tez poznalam przez neta...dobrze ze on tak mnie iueocenil

Gość sfv
"To chyba mieliście o czym i fajnie się gadało. A teraz paszczur i bazyl, który ma ryja" a tej logiki to nie pojmuję. Jak fajnie się z "laską" gada, to ona nie może byc bazylem z kiepskim ryjem?

Gość moni12345
no i powiem tylko tyle: masakra, mialem nadzieje na poznanie fajnej babki a tu taki bazyl, ze nawet zwalic konia na twarz bym nie chciał Jak można tak napisać o kobiecie ?? Szkoda, że biedna dziewczyna nie wie, że ma do czynienia z facetem, który nie ma szacunku do kobiet :P

Gość WerTrea
przestancie chrzanic szmaty bo dla was wyglad sie liczy duzo bardziej niz dla nas... ja po prostu jestem całkiem w cipke wiec sie paszczurowi spodobalem ale gadalem z nia przez 2 lata i opowiadala mi przez ten okres jak osrywała jakiś prawiczkow bo wlasnie byli chujowi z wygladu to ja teraz pomszcze tych biednych prawiczko ktorzy zosstali olani przez tego paszczura! a kolegow to ja sie moge z przynajmniej w miare srednia laska i z taka z ktora mi sie fajnie gada a nie z jakims pasztetem ktory mysli ze jest madra a jest glupi

Gość Feniks z popiołu
Trzeba było jej o tym powiedzieć na spotkaniu. A ty piszesz o jej wyglądzie na kafeterii. Kto wie, czy kiedyś sam nie zostaniesz paszczurem, gdy cię jakieś chorubsko dopadnie. Czy to jej wina, że ma takie, a nie inne ciało. Taka się urodziła i nic nie może zmienić, ciało jest niestety zniszczalne i nic na to nie można poradzić. Na drugi raz spotkaj sie w realu jak najszybciej, po co pisać na niby stek bzdur przez 2 lata. Każda potwora znajdzie swego amatora i to nie jest twój problem. Normalny mężczyzna w ten sposób by sie nie zachował. Ty jesteś facetem z niższej półki, długo musisz nad sobą pracować, żeby zyskać miano prawdziwego mężczyzny.

Gość strrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ceram a ciebie to chyba ktos soatatnio olal

Gość WerTrea
feniks ty idiotko.. tak , mialem jej powiedziec na spotkaniu "Ty sluchaj chujowa jestes nie podobasz mi sie" hahha ty napewno bys tak powiedziala.. prosze cie, nie zaklamuj sie pieprzylem z nia bez sensu 2 lata z nudow nic wiecej, a w koncu sie spotkalismy i tyle i jesli ja jestem z niszej polki to kim ona jest? nie ma jej nawet na liscie

Gość w sumie miała szczęście
że nie będzie miała nic więcej do czynienia z autorem topiku

Szkoda laski ;] No trudno, że ci nie przypadła do gustu. W ogóle zrobiła błąd, że pokazała ci przerobione foty

Gość few
pokaż jej zdjęcie nam

Gość Feniks z popiołu
Ty kretynie od siedmiu boleści. Właśnie tak bym ci powiedziała. Gdybyś miał wiedzę taką, jak ja, nie musiałbyś latać jak wróbel tylko jak orzeł. Ale nie każdy ptak może być orłem:P

Gość dajrektl
feniks jestes taka chujowa ze az mi ciebie jest zal

Gość jhgtfrdes
Jesteś tragiczny i nie wiem na jakiej podstawie oceniasz że ona jest od Ciebie gorsza :o Rozmawiasz z człowiekiem tyle czasu a potem go tak obrażasz? Jesteś płytki jak kałuża i laska ma wielkie szczęście że oszczędzisz jej wątpliwą przyjemność dalszej znajomości z Tobą. I te teksty o spuszczaniu na ryja,widać jakie masz podejście do kobiet. Niestety tacy szmaciarze potrafią się pięknie kamuflować,a potem wychodzi szydło z worka.

Gość jhgtfrdes
A i jeszcze jedno, takimi tekstami pokazujesz swój żenująco niski poziom. Widać,że jesteś jakimś lamusem frustratem który liczył na szybki seks ale nie wyszło :D