Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIe wiem wiec pytammmm

czy Jarosław Kaczyński był dziś na grobie brata?

Polecane posty

bmblondyn - krytyka od tak głęboko wierzącej, uduchowionej i związanej z kościołem katolickim osoby jaką jesteś (co dogłębnie widać po postach :D ) spływa po mnie .. Proponuję robić więcej szumu wokół zagadnienia w stylu "co zjadł dziś na śniadanie Kaczyński", piać o kampani wyborczej w rocznicę katastrofy,a tymczasem Donald z ekipą cichutko i bez szumu sprzeda sobie Lotos, uchwalą kilka ciekawych ustaw i będziemy jeździć na benzynie po 10zł/litr, zagryzając po drodze bułką za 2 zł..

I weźcie na zdrowy rozum .. nie wiem jak wy, ale ja wolałabym na grob bliskich mi osób udać się w samotności, i spokojnie się pomodlić. Ciekawe jak miał to zrobić 10 kwietnia, z tabunem dziennikarzy nad głową.

Gość to mnie wkur..................
kreska ale czy nie widzisz że nikt nie pisze nic o PO? nikt jej nie wychwala ani nie pisze że jest lepsza od pis itd? skoro piszesz to pisz na temat. ja patrze na ręcę i jarka i tuska. ty tylko na tuska. robienie kampanii wyborczej na tragedii narodowej tak jakby tam zginął sorry zostal zabity tylko Lech z żoną. a kurwa zginęło 96 osób w tym politycy PO, lewicy i ludzie w ogóle z polityką nie związani więc kurwa troche szacunku dla nich. a to co wczoraj robił jarek jest obrzydliwe:/

bo po to właśnie jest opozycja, by patrzeć na ręce rządowi, co robi, głupia pało, a nie podburzać ludzi przeciw demokratycznie wybranym władzom, bo tego kartofla nie wybrali na prezydenta.

popatrz sobie jak w Bundestagu zachowuje się szef opozycji parlametarnej, a jak zachowuje sie ten kartofel. Demonstracyjnie opuszcza salę obrad, tak robi szef opozycji????????

kreska uwierz mi , jarosłąw ma tyle ochrony że by żaden dziennikarz mu się nie wbił tam gdyby sobie siedział przy grobie z rodziną i się modlił. twoim zdaniem to co się wczoraj działo to nie byłą kampania wyborcza w pełnym tego słowa znaczeniu? i powiedz mi czemu ktoś głosujący na po, np kumpel jednego z polityków po który zginął w smoleńsku nie mógł przyjśc pod pałać bez strachu że go tam zlinczują? żaden inny polityk ani po ani lewicy nie mógłby tam bezpiecznie przejść i złożyć kwiaty, bo by go opluli, pogryżli albo zadeptali:/ i to sa katolicy...z tymi okrzykami..raaaaaany. rozumiem że po jest do dupy ale nie przeszkadza wam co robi jarosław??? serio???

bmblondyn - ten "kartofel" jest doktorem prawa, a sądząc po poziomie Twoich wypowiedzi i kulturze osobistej Ciebie ledwo przez podstawówkę przepchnęli .. Nie napisałam ani słowa o partii politycznej, tylko zwracam uwagę na różnicę między akcjami społecznymi, wiecami, zgromadzeniami itp, czyli to co robi J.KAczynski a decyzjami rządu. Pierwsze wymienione nie mają żadnej mocy prawnej, a co robi rząd to chyba każdy odczuwa na własnej skórze idąc na zakupy,albo odczuje będąc na emeryturze i dostając 100 zł z resztek co zostały po zatykaniu dziury budżetowej pieniędzmi z OFE... Ale nie o tym mowa.. O co wam chodzi z tymi katolikami? bo zaczyna to zakrawać na prześladowanie religijne,co więcej burzą się strasznie ateiści.. Jeśli chodzi o tych co zginęli, to jako ludzie niczym się od siebie nie różnili, i wszystkim bez wyjątku należy się szacunek, modlitwa i pamięć. Jeśli rozgraniczamy wagę polityczną, stanowisko prezydenta jest najwyższe. Nie podoba mi się to jak to robi, ale taka jest polityka. Opozycja powinna pilnować rząd i patrzeć mu na ręce, tylko co z tego jak każda próba zwrócenia uwagi na błędy jest traktowana jak nagonka i robienie na złość ...

nie rozśmieszaj mnie, może i jest on doktorem takim samym jak doktor Rydzyk.... Doktorem, którego podziwiam na maksa jest moja szefowa, zrobiła doktorat z silników hydraulicznych, lata badań, pracy, a nie przepisania innych i umówienie się z kumplami, by zadawali pytania , w miarę nieuciążliwe.

Gość kreska pisdówko
nie produkuj się, tylko zapierdalaj napieprzać fekaliami w Poniatowskiego, wszak trza się starać o miejscówę na posąg słusznego wodza :classic_cool: :D:D

tylko że działania Kaczyńskiego są antydemokratyczne. po podważa mandat i prawo do władzy partii która wygrała w wyborach! polacy wybrali po a wybory nie zostały sfałszowane! dlatego takie działania sa antydemokratyczne bo co innego mówić "ten rząd jest do dupy, tragiczny, najgorszy w historii" a co innego "nie mają prawa rządzić" bo mają. do końca kadencji. takie mamy prawo w polsce i taki system polityczny.

Gość a co was to obchodzi gdzie był
ja też nie zawsze mogę być na grobach moich bliskich, szczególnie gdy te groby są w innej części Polski i nie uważam, że to coś wielce niestosownego. Ważne, żeby pamiętać, jeśli ktoś jest wierzący - modlić się, a nie, żeby pofatygować się przed miejsce pochówku i oczywiście zapalić kawał knota.

obchodzi bo pod płaszczykiem żałoby robi kampanie wyborczą... nie uważasz tego za coś przynajmniej moralnie wątpliwego? mówie to w kontekście tego że arek i jego formacja często odmawiają "moralnego prawa" do czegoś innym ludziom.