Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aha i achhhhh

kto mi zinterpretuje mój sen

Polecane posty

Gość aha i achhhhh

Otóż: śniło mi się, że zjeżdżam w dół z wysokiej góry wyciągiem krzesełkowym,dwuosobowa taka ławeczka, z koleżanką, nie zapięte niczym, bez tej poręczy zabezpieczającej, w jednej ręce trzymam... wózek dziecięcy innej koleżanki. W pewnym momencie wyciąg szarpnął i mnie z tego krzesełka wywaliło i sobie tak zwisałam trzymając się jedną ręką, a w drugiej wciaż ściskając ten nieszczesny wózek. Ta co ze mną jechała nawet nie zauważyła, patrzyła w drugą stronę a mi cos przeszkadzało krzyknać o pomoc. Zwisałam sobie długo, siły mnie opuszczały i pewnym momencie wiedzialam, że nie dam rady, że puszczę ten wyciag i spadnę i się zabiję i zrobiło mi się jakos takwszystko jedno. Dokładnie w tym momencie wyciag zarzucił drugi raz i mnie wwindowało z powrotem na siedzenie. Zaraz zamknęłam tę poręcz i zjechałyśmy bezpiecznie na dół. Wózek trzymany przeze mnie też. Ktoś wie i zinterpretuje? Starożytne senniki na nic, wyciagów wtedy nie było chyba.

Gość Szaraczaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wózek dziecięcy : przyjmiesz na siebie odpowiedzialność odczuwać, mieć kłopot: zapowiedź obelg Nic więcej nie wiem. Jeżeli nie wiesz co oznacza Twoj sen - opisz go na ezoforum.pl - (dział Prośba o interpretacje snu) - a uzyskasz darmową interpretację

Mam nadzieję że pomogłam ,buźka.

Gość aha i achhhhh
tak, dzięki :) może faktycznie napiszę na tym ezoforum, bo to byl taki dosc męczący sen jednak.

No są czasem takie sny co nie dają spokoju. Mnie się ostatnio śniła zmarła przed 2 laty babka,że umarła znowu, plus do tego że matka moja zginęła w wypadku...Strasznie się bałam,tymbardziej że moja mama za tydzień miała jechać do niemiec i miałam dziwne przeczucie aż do wyjazdu,że coś się stanie okropnego...Ale mama dojechała i jest zajebiście.A ty ile masz lat jak mogę wiedzieC?

Gość aha i achhhhh
49, stara dupa ze mnie :D Mam rózne dziwne sny, ale w tym jakoś tak wszystko było inaczej, dlatego pytam. Nie jestem nawiedzona :D Mam nadzieję :D

Gość ddssssssssd
a mi się śni zmarła sąsiadka :( juz drugi dzien :(