Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aha i achhhhh

kto mi zinterpretuje mój sen

Polecane posty

Gość aha i achhhhh

tu też spytam, bo na ogólnej mogą olać: Otóż: śniło mi się, że zjeżdżam w dół z wysokiej góry wyciągiem krzesełkowym,dwuosobowa taka ławeczka, z koleżanką, nie zapięte niczym, bez tej poręczy zabezpieczającej, w jednej ręce trzymam... wózek dziecięcy innej koleżanki. W pewnym momencie wyciąg szarpnął i mnie z tego krzesełka wywaliło i sobie tak zwisałam trzymając się jedną ręką, a w drugiej wciaż ściskając ten nieszczesny wózek. Ta co ze mną jechała nawet nie zauważyła, patrzyła w drugą stronę a mi cos przeszkadzało krzyknać o pomoc. Zwisałam sobie długo, siły mnie opuszczały i pewnym momencie wiedzialam, że nie dam rady, że puszczę ten wyciag i spadnę i się zabiję i zrobiło mi się jakos takwszystko jedno. Dokładnie w tym momencie wyciag zarzucił drugi raz i mnie wwindowało z powrotem na siedzenie. Zaraz zamknęłam tę poręcz i zjechałyśmy bezpiecznie na dół. Wózek trzymany przeze mnie też. Ktoś wie i zinterpretuje? Starożytne senniki na nic, wyciagów wtedy nie było chyba.

Gość wróżka ...---
wyciąg i spadanie to kłopoty, wózek i małe dziecko to jeszcze większe kłopoty. Może to być też bagaż doświadczeń, lub niezałatwione sprawy... Koleżanka, która nie zwraca na ciebie uwagi, to znak że nie masz na kogo liczyć, albo że z kłopotów wyjdziesz bez niczyjej pomocy. A o tym, że z nich wybrniesz szybko (mimo chwili zwątpienia, zobojętnienia) świadczy fakt, że po chwili znalazłaś się z powrotem na wyciągu :)

Gość aha i achhhhh
Bardzo na samym końcu optymistycznie :) i nawet jakby się wszystko teraz zgadzało, patrząc na moje życie. Dla ciebie 🌻