Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bella stella

dziwna sprawa -do kobiet!

Polecane posty

Gość bella stella

zauwazylam ze krew w czasie okresu wypelnie mi tylko prawa strone podpaski, juz ktory raz to zaobserwowalam. to wyglada tak jakby krew leciala mi tylko z prawego jajnika. nie czuje zeby sie cos dzialo ale keidys to sie rownomiernie rozkladalo. mysliccie ze faktycznie to moze cos oznaczac?

Gość badaniaaaa
mysle ze to nie jest tak bo wydaje mi sie ze z obu jajnikow krew idzie w jeden kanal po prostu podpaska ci sie tak uklada tak mi sie wydaje bo ja tez tak czesto mam

Gość bella stella
no ale to ejst bardzo wyrazne. tamta strona az sie przelewa a reszta podpaski sie marnuje;/ chyba ze mam jakas dysfunkcje w budowie ..

Gość sprawdz
ale przeciez powinna wchlaniac sie calosc jesli nawet by wylatywalo z jednej str wez lusterko i zobacz czy nie masz jednej str troche nizej a drugiej wyzej moze podpaska jest pod katem i temu tak sie dzieje

Gość krucafuks
Jak Ci krew z jajnika leci, to nie pytaj się na forum, tylko popierdalaj na pogotowie:D

dziewczyno poczytaj sobie najpierw jak wyglada budowa wewnetrzna kobiety - jej ukladu rodnego i jak przebiega cykl bo nie masz pojecia o tym

Gość Goya71
Po pierwsze krew nie wypływa z jajnika,po drugie byc moze masz dysproporcje w budowie warg sromowych i dlatego krew gromadzi sie tylko z jednej strony.

Zmień podpaski na inny rodzaj i zobacz, czy to samo się dzieje. Może z lewej strony masz jakis większy pieprzyk czy cos takiego i jest tak, jak dziewczyny mówią, że krew siłą grawitacji spływa bardziej na prawa strone.

Gość Do Belli
kobieto/dziewczyno/dziecko, zamiast ośmieszać się głupim postem , wpisz w Google termin "memstruacja" a dowiesz się wszystkiego. Miesiączka/menstruacja, potocznie zwana okresem to wylywająca wraz z krwią złuszczona błona śluzowa macicy, w której nie zagnieździła się ciąża. Dzieje się się to statystycznie średnio co 28 dni. Ponieważ wydostaje się przez otwór szyjki macicy, więc powinna spływać równomiernie środkiem, no chyba, że nic nie robisz, tylko leżysz na boku jak, za przeproszeniem, świnia wyścigowa, to wtedy podpaska/tampon będzie bardziej mokry od dołu, lub prawej strony podpaski, poniała?

Gość Do Belli
keidys to sie rownomiernie rozkladalo. mysliccie ze faktycznie to moze cos oznaczac? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& To może oznaczać, że musisz iść do szkoły po nauki, jeśli jeszcze w głowie, zamiast szarych komórek, nie masz sieczki. A ile Ty masz lat, że już masz miesiączkę?

Gość krucafuks -propozycja
Jak chcesz się pozbyć tej uciążliwej miesiączki, to przyjedź do mnie na jednom noc w okresie owulacji a zapłodnię Cię i przez 9 m-cy będziesz czysta; zaoszczędzisz dodatkowo na podpaskach.