Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boki226lat

Czy jak dziewczyna na mnie nie patrzy

Polecane posty

Gość boki226lat

podczas rozmawiania ze mną, to znaczy że jestem szpetny? Często rozmawiam z dziewczynami ale one nie patrzą mi się w twarz,tylko w inną stronę.

Gość 3errgtt
NIE PATRZY BO CI SMIERDZI Z GEBY I ODWRACA GŁOWĘ

Gość wiem,ze smieszne ale prawdziwe
jezu sossss kurwa to kazda która patrz jest zainteresowana?jakiś ty tępy. na pewno nie każda to po pierwsze..po drugie ja tez często nie patrze na faceta jak z nim rozmawiam i to wynika z olewackiego stosunku w sumie..moze byc tez opcja,ze sie wstydzą,lub faktycznie jesteś szpetny..ale sam musisz osbie odpowiedzieć.

poza tym jakbys był brzydki to kazda musiałaby być nieźle jebnięta...ja mam (no nie ma co ukrywać) beznadziejnie odrażającego kolegę...mimo to jak z nim rozmawiam to na niego patrzę...

a kto by Ciebie zcierpiał? czytaj między wierszami idioto. olewackiego stosunku - jak nie chce mi się z kims gadać a nie jak nie jestem zainteresowana NIM!

Gość nie znacie zycia
to czy sie patrzy o niczym nie swiadczy!

to,że Ty sie spuszczasz na widok laski(bo to pewnie niecodzienność dla Ciebie) to Twoja sprawa,nie mierz wszystkich swoją miarą,ok? Jak jestem znudzona,to nawet na zajebiście przystojnego chłopaka nie muszę patrzeć,tak cięzko zrozumieć,kretynie?

co TY kurwa z tą księżniczką?Drugi znawca (zaraz po levvim) kobiet sie znalazł :O Chyba,że nie utożsamiasz się ze swoją płcią to ok. Nie jestem żadną księżniczką,napisałam jak jest. Weź sie pałuj.

Gość awangarda w salonie
jak mi się facet podoba to go lookam całego, a jak z nim rozmawiam to patrzę w oczy i się uśmiecham delikatnie ;)

Gość nie znacie zycia
na to czy sie patrze na rozmowce czy nie wplywa o wiele wiecej czynnikow niz to, czy mi sie on podoba..... i kto tu jest "ksiezniczka"? bo obawiam sie, ze ty sosss

jakich gierek człowieku?!:O napisałam na początku trzy powody,widocznie jestem inna,że tak robie..wiadomo inności się nie akcpetuje - rozumiem 🖐️

poniosło i owszem. No ale napisałeś to tak jakby kazdy kto nie patrzy niebyłby zainteresowany...a tak nie jest,nie zawsze,uwierz mi ..

tak to napisałeś,że można było wywnioskować,ze każdy. dobra,mniejsza :D