Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PizzaOmen

Czy zostalas/es zdradzona/y przez partnera ?

Polecane posty

Gość PizzaOmen

Drugie podobne pytanie , ale to chyba nie jestem poroblem by na nie odpowiedziec :) Ciekawi mnie rowniez czy Ty jako osoba zdradzona mialas/es ochote w ramach zemsty zdradzic ?

Gość ona-oi
Zostałam zdradzona mentalnie.Ja zdradziłam cieleśnie ( w łagodnej bardzo formie) Minęły 2 miesiąca, żyjemy i mieszkamy razem, a do mnie dociera, że tak naprawdę to już nas nie ma. Że już nic razem nie stworzymy. Zdrada boli, niszczy. Warto się zastanowić, zanim się zacznie szukać wrażeń...

Gość ona-oi
jestem z moim facetem tylko dlatego że ma sportowe auto honda del sol , mieszkanie i mnie utrzymuje

Gość tak zostałam zdradzona
Tak. Na samym początku związku (po jakichś kilku tygodniach spotykania się) zdradził mnie ze swoją BYŁĄ. On się wtedy miotał bo niby już spotykał się ze mną ale Ona nagle stwierdziła, że chce go z powrotem (rozstali się na 4 miesiące zanim go w ogóle poznałam). Rozstaliśmy się po tej zdradzie. Po pół roku się zeszliśmy bo obiecywał, że już nie chce mieć z nią nic wspólnego. Dotrzymał słowa. Każdą jej próbę kontaktu (smsy, telefony) mi pokazywał i nawet przy mnie jej pisał, że życzy jej szczęścia w życiu ale nie z nim. Po ok. pół roku dała spokój. My jesteśmy 10 lat razem. W tym 6 po ślubie. U mnie było o tyle lepiej, że choć byłam w nim wtedy zakochana to go jeszcze nie kochałam. :) I choć mnie ta zdrada zabolała to mnie nie zmasakrowała. Jednak po "zejściu się" trochę trwało zanim mu tak w 100% zaufałam.

Gość ona-oi
Oczywiście ten drugi post to podszyw. Z każdym dniem dociera do mnie, że po zdradzie nie da się już zbudować niczego konstruktywnego między dwojgiem ludzi