Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abdfgdssfrds

/ruchy dziecka

Polecane posty

Gość abdfgdssfrds

Witam, pierwsze ruchy poczułam w 16 tyg ciąży, były to wyraźne kopnięcia, nawet mój facet ,trzymający rękę na brzuchu poczuł to . Potem niestety było coraz słabiej.. czułam przewroty, delikatne puknięcia, wczoraj nie wydarzyło się nic :( Czy to normalne.. ? Czy powinnam zgłosić się do lekarza?

Gość abdfgdssfrds
ZZapomniałam dodać, od pierwszego kopnięcia minął tydzień i dwa dni :)

dziwneeeeeeeeeeeee...z regóły takie wyczuwalne ruchy nastepuja ok 20 tyg....no ale możę tak było...mnie by bardzo zaniepokoił brak ruchów przez tydzień. Skoro uważasz,że były to ruchy to idź do lekarza

Gość dxdxdx
ja tez czulam ruchy ok 16 tygodnia , a jestem osobą przy kości więc dziwiłam się sama że tak wcześnie , jest to moja druga ciąża , czułam je ok 2-3 dni i teraz stwierdzam że dzidziuś robił wtedy fikołki , bo przestałam odczuwac ruchy na ok 2 tygodnie, no może w ciągu tych 2 tygodni sporadycznie coś czułam , ale regularne codzienne kopnięcia czuje od 18 tygodnia tez sie martwiłam , ale miałam w tym czasie wizyte i usg i było ok, raczej bym się nie martwiła na twoim miejscu może dzidziuś tak się ułożył że nie odczuwasz ruchów

Gość podwójna mamuska
no sorry, ale w 16 tygodniu wyrazne kopnięcia.....bajka wyrażne kopnięcia można okreslić od 20 tygodnia wcześniej - ruchy dzieli więcej śpią np, na zmianę pogody \

Gość abdfgdssfrds
Wlasnie , ze kopniecia byly wyrazne, wiem, bo moj chlopak trzymajac reke na brzuchu poczul dosc mocno kopniecie. Uspokoilas mnie, dziekuje :)