Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukająca rakietki

szukam rakiety do tenisa dla dziewczynki

Polecane posty

Gość szukająca rakietki

ona nie umie jeszcze grać, ale na urodziny chce dostać rakietę - czy wybrać coś tańszego z supermarketu? kurcze, mam dylemat :) bo wydaje mi się, ze jej się znudzi to już za parę miesięcy :) te tańsze kosztują koło 50 zł.

Gość bukaaa
Poszukaj na allegro uzywanej - lepsza firmowa uzywana niż nowa z marketu. Dzieci szybko wyrastają, więc najczęściej rakiety nie są zniszczone. Pamiętaj, aby dobrać ja do wzrost dziecka.

Gość szukająca rakietki
bukaa, znasz się na tym? ma 137 cm wzrostu, jaka wybrać? poszukam na allegro

Gość bukaaa
To dokładnie tyle co mój syn, więc rakieta 23 cale. Córka chce się uczyc sama czy będzie ją uczył trener?

Gość qawsedfghqawsedrf
kup jej bardzo dobra ale uzywana rakiete -kup jej dobra bo to ogromna roznica moze sie nie znudzi jak bedzie dobra i ma ona talent ale nie pozna sie jak jej kupisz bzdure http://www.youtube.com/watch?v=b7-K1DXgGg0

Gość szukająca rakietki
na razie ma zamiar grac z kolega w jej wieku na podwórku (ale to trochę bez sensu, bo tam jest trawa - takie tam odbijanie piłeczki) - w wakacje, jak jej się nie znudzi, zamierza chodzić na boisko szkolne, tam jest kort. Ale do wakacji może jej minąć zapał.Na razie ma zapał - ale jak ją znam - może minąć :)

Gość bukaaa
Przewiduję, że jednak jej się szybko znudzi. Tenis to sport techniczny, to nie piłka nożna ani jazda na rowerze, gdzie można się nauczyć samemu. No i jeszcze potrzebne będą piłki i to w większej iloście, aby nie gonić za każdą po krzakch.

Gość Robb_starkt
Nową rakietę do tenisa kupowałem ostatnio internetowo przez serwis www.domenasportowa.pl i jestem zadowolony. Profesjonalna obsługa, błyskawiczna dostawa, rakieta ładnie opakowana, zabezpieczona. No i na plus też na pewno dobra cena jak za taką markową rakietę.