Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość steperkaaaaaaaaaaa

wczoraj pierwszy raz cwiczylam na steperze

Polecane posty

Gość steperkaaaaaaaaaaa

zrobilam 1200 stepow. co prawda z malymi przerwami ale wczesniej przez rok wogole nie cwiczylam bylam taka zastana. dzis odczuwam troche miesnie. czy powinnam cwiczyc na steperze dzis znowu czy zrobic sobie przerwe jednodniowa i ewentualnie lekko sie porozciagac jakies lekkie cwiczonka?

mam nadzieje, ze nie ograniczylas sie tylko do wchodzeni i schodzenia? poszukaj w necie roznych ukladow. jak chodze na aerobik to po stepie sie ledwo ruszam, jestem zlana potem itp to jedne z najbardziej wyczerpujacych zajec

Gość steperkaaaaaaaaaaa
tez bylam zlana potem ale mowie mialam w swoim zyciu dlugi okres gdzie malo sie ruszalam. zakwasy mam male w lydkach glownie

Gość magda_z_polski
i co wam daje ten stepper ?? wyszczupla wam łydki ? ?

magda_z_polski -> nie wyszczupli łydek jeśli nie ma się na nich nadmiaru tłuszczu bo przecież od ćwiczeń mięśnie nie znikają :P

Gość madz- nie odróżniasz stepa od
steppera?:O

Gość magda_z_polski
czyli muszę kupić stepper.. :) ale te ćwiczenia to mi jakoś nic nie dają... ach..nienawidzę moich chudych łydek.. :/

Gość co nam daje
ja schudlam na nim 34kgk glownie na nim-i mozecie mi nie wierzyc

Gość magda_z_polski
kurwa.. przeczytałam stepper.. nie wychwalaj się tak znawco ćwiczeń.. :/

ja jeżdżę na rowerku stacjonarnym, mam wrażenie że zarówno łydki jak i uda mam bardziej rozbudowane...steper tez tak działa? wolałabym wyszczuplic całe nogi a nie jeszcze bardziej rozbudowywac mięśnie...

Gość magda_z_polski
ja właśnie na odwrót.. chcę zapisać się na siłownię.. ale nie wiem ile mnie to wyniesie miesięcznie.. mam już tyle wydatków.. sama się staram ćwiczyć w domu, ale jakoś nie widzę poprawy.. a jak nie widać różnicy to aż się odechciewa ćwiczyć..

Vinga72 -> ćwicząc nie zmniejszysz mięśni! magda_z_polski -> na nogi jeśli chcesz je rozbudować to sądzę że lepszy jest rower.

Gość magda_z_polski
kurde, nie stać mnie na rower teraz... zbieram na operację.. :/ nie znam chyba żądnej kobiety która nabrała masy w nogach.. :(

na jaką operację? a co do kobiet to popatrz na Justynę Kowalczyk ma bardzo masywne nogi od biegania ;)

Gość asieńka z młynieńka
zbieram na operację łydek.. wstawię sobie implanty... nie wiem ile będę na to zbierać.. ja mam takie patyki że szok.. :/ utrudnia mi to normalne życie..

Gość JA CI PODAM CENEE
a ile masz wzrostu i ile cm w lydce najszersze miejsce

Gość magda_z_polski
taaaaa ćwiczę już chyba ze 2-3 miesiące.. nie widać nic.. same kości.. mam myśli samobójcze przez to już... nie mam miarki w domu żeby zmierzyć.. ale aż bym się bała.. jak złapię obiema dłońmi obwód to jest bardzo dużo luzu.. :/ ja się wykończę przez to..