Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Toommmki

Co zrobić żeby mieć złe wyniki badań na wątrobę?????

Polecane posty

Gość Toommmki
Nie chcę aby mi wysiadła całkiem, dopalacze w moim wieku też nie wchodzą w grę W pracy postanowili mnie na siłę uszczęśliwić i od czerwca, po przejściu badań wątrobowych mam pracować w nieciekawych warunkach. Odmowy nie chcą przyjąć. Wszystko zalezy od tego badania.

Gość zależy ile masz czasu
No to pij, pij, pij aż spuchniesz. Albo weź sporą dawkę jakichś leków, tylko z tym jest ryzyko, że całkiem wysiądzie.

A swoją drogą - co to za praca i co to za warunki??? Że zależą od badań wątroby?

Gość Toommmki
Praca przy opryskach od czerwca do jesieni

Uuuuuuu :o

Gość Toommmki
dzień w dzień, podobno koszmar, każdy od tego ucieka jak może

Gość efrhrekh
jestes nienormalna i nie masz w ogole szacunku dla swojego organizmu:o wez zmien prace, albo jakos wytrwaj przy tych opryskach, ale nie baw sie wlasnym zdrowiem! nie ma nic gorszego niz choroba :o kur... wlos mi staje na glowie jak takie cos slysze.. pojdz do szpitala i pogadaj z ludzmi co maja chora watrobe i zapytaj sie ich czy by sie z toba nie zamienili :o

Gość Toommmki
Nie da się, to nie przejdzie ... Może dużo piwa, smażonego? Prezes teraz otrzymał po cichu 30 tyś premii, nam w ramach oszczędności zmniejszyli wypłaty o 200 zł... więc dlaczego mam się truć mając rodzinę??? Skoro firma jest taka bogata to niech zatrudnią kogoś na to miejsce.

Gość Toommmki
szacunek dla własnego organizu również wymaga, aby się jakoś ochronić przed takimi poleceniami służbowymi, praca przy opryskach również jest szkodliwa, zwłaszcza, że pracuję na co dzień przy zupełnie czymś innym i tu taka niespodzianka wątroba nie ma wysiąść całkiem tylko ma coś pokazywać, że coś z nią jest nie tak A co do zmiany pracy to nie jest tak łatwo, niestety :-(

wszędzie oszczędności na ludziach ,w moim zakładzie jest to samo . może daj w łape komuś w laboratorium albo lekarzowi

Gość Toommmki
to przychodnia pracownicza, tutaj nie ma mowy o żadnych kombinacjach

Gość Toommmki
jak coś wymyślicie rozsądnego to piszcie w końcu po świętach pewnie też niejedna wątroba woła o pomoc :-) co za czasy

Gość efrhrekh
zdania nie zmienie. glupi jestes i tyle. lepiej na bezrobociu siedziec niz miec klopoty ze zdrowiem :o chyba nigdy żeś poważnie nie chorował.. zycze ci tego z calego serca.. jakiejs przewlekłej i mocno upierdliwej choroby coby ci oleju do rozumu naszło:o

Gość efrhrekh
jedyne co mi rozsądnego przychodzi do glowy to udanie sie do lekarza med pracy.. jakiegos prywatnego czy gdzies indziej i opowiedzenie jaka jest syt. ze sie obawiasz i ze ci chca zrobic jedynie badania watrobowe.. moze sie okaze, ze do takiej pracy sa jeszcze inne przeciwskazania poza zlym stanem watroby i wtedy mozesz isc znow do innego lekarza.. dac w lape albo pooszukiwać i pokazac pracodawcy na papierze przeciwskazania do tego typu pracy.