Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrzucona od lattt

Jestem samotna i poniżana od dzieciństwa :(

Polecane posty

Gość odrzucona od lattt

Bylam zawsze kozłem ofiarnym od kiedy pamietam , do przedszkola nie chcialam chodzic, potem była''zerówka'' - pierwszego dnia sie popłakalam ,przyszlam 3 dni po rozpoczęciu , dzieci juz zdązyly sie poznac a ja bylam ta obca, potem podstawówka ,ja zawsze cicha ,spokojna,myslalam o niebieskich migdalach i tak mi zostalo. Koniec szkoly podstawowej to masakra , nabijali sie ze mnie , oceniali, krytykowali,facet od wf-u mnie nie lubil bo nie umialam nic robic :( Potem gimnazjum i lo - to samo. Zawsze ta najsłabsza, wf? Uciekalam albo prosilam brata zeby mi podrabial zwoleniania lekarskie , wszystko zaczelo sie od tego zasranego wychowania fizycznego, tam byłam upokarzana . Nie umialam mówic nie ,pozyczalam wszystko w tym pieniadze zeby mnie lubili. Setki incydentów ,nie chcialam chodzic do szkoly, zawsze zaszczuta. Teraz na studiach jestem nikim , chyba widac po mnie ''frajerke'' od ktorej trzeba trzymac sie z daleka , juz nigdy nie bede szczesliwa :(

Gość śmieszna jesteś.
Jak chcesz, tak masz :

Gość ela1990.
co ty opowiadasz,,to wszystko tkwi w twojej psychice,,spróbuj pozytywnie sie nastawić do swiata,usmiechac sie i nie brać sobie do głowy takich głupot,poprostu odpychaj wszystko....wstan rano popatrz w lustro i powiedz jestem silna piekna samodzielna i dam sobie rade świat jest piękny..zobaczysz pomoze tylko w to uwierz..a pozatym idz do fryzjera zrób sexi fryzurke kolorek..solarium i powiedz jestem piękna..PAMIETAJ ludzie jak widzą tak cie piszą i traktuja jak sama uważasz sie za nikogo to tak cie bedą traktowac inni zastosuj sie do moich rad a bedzie dobrze zobaczysz..powodzenia

Gość porządna psychoterapia
jest Ci potrzebna. idź do psychologa i uporaj się ze sobą. zacznij już teraz.zamiast siedzieć na forum znajdź właściwy numer w necie, zadzwoń i umów się na wizytę. powodzenia!