Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malabiedna14zrozpaczona

14 lat - ciąża .......

Polecane posty

Hej wszystkim... Mam 14 lat, moj chlopak ma 18.. Dosyc dlugo namawial mnie na seks, mowil ze mam takie podniecajace cialo, ze chcialby je podotykac, dac mi rozkosz.. Zgodzilam sie, bo balam sie ze znajdzie sobie kogos innego.. Na poczatku nie chcialam tego robic prawie wcale, ale z czasem spodobalo mi sie.. Robilismy to bez zabezpieczenia, a teraz... Stalo sie, jestem w ciazy !!!! A nie wiem co robic, jestem zrozpaczona... On nie bedzie chcial dziecka... Ja tez go nie chce... Nie moge mu powiedziec bo mnie zostawi... Mamie boje sie powiedziec... Co ja mam zrobic? Czy majac 14 lat moglabym usunac to dziecko bez wiedzy kogokolwiek????

Gość vjhvbjm
spadaj do ksiazek gówniaro!!!!!!

Gość .../
no to sobie narobiłas..powiedz mamie tylko takie masz wyjście,zeby ci nie przyszło do głowy jesc jakiś leków czu cuś.....bo zrobisz krzywde sobie i dziecku powiedz mamie

Przeciez ona mnie wyrzuci z domu...

Gość kkv kbjn
to pojdziesz pod most :)

Gość .../
nie napewno cie nie wyrzuci..moze sie wscieknie na początku ale jej przejdzie i bedzie dobrze..to jest twoja mama...musisz powiedziec ..trudno stało sie i tyle czasu nie cofniesz i powiedz jej jak najszybciej bo trzeba zrobic badania czy wszystko jest dobrze

Gość kkv kbjn
ja w Twium wieku nie wiedzialam co to sex

ale ja nie chce dziecka.... nie moge miec teraz dziecka!

Gość ja się tak zastanawiam
Nie chcesz dziecka? Aż się prosi żeby powiedzieć że trzeba było wcześniej o tym myśleć. Może to i prowo ale mało to na świecie takich głupiutkich małolat co rozkładają nogi chociaż same dopiero co od ziemi odrosły? Zakładając, że to nie prowokacja. Ciąża sama nie zniknie. Matka prędzej czy później i tak zauważy. Powiadom ją jak najszybciej. "Tatusia" też powiadom. Niech się chłopak przygotuje na problemy bo on ma na głowie prokuratora za seks z osobą poniżej 15 lat.

Jak to bedzie miec sprawe? Ale ja tego chcialam przeciez nie zgwalcil mnie wiec nie rozumiem czemu .... Poza tym nie chce nikomu mowic chce usunac!!

Gość a mi sie takiej
zewrzyj mocno zwieracze, moze przetrzymasz :classic_cool: 0/10 🖐️

Gość dobra rada moja
ja bym poczekał parę lat, niech dziecko samo powie twojej starej jak się boisz...

jak mozna sie dymac majac 14 lat do kurwy nedzy!!!!!!!!!!! jestes zwyczajna dziwka nie dziewczyna i teraz do konca zycia masz pamiatke po puszzaniu sie a lepek jak zes tepa to skorzystal i ma cie w dupie

Gość euglena zielona
nie ma znaczenia że sama chciałaś rozumiesz i tak pójdzie siedzieć za seks z nieletnią. a rodzice i tak się dowiedzą bo żeby iść do ginekologa musisz iść z mamą. a zresztą skąd wiesz że na pewno jesteś w ciąży? który tydzień miesiąc mógł by być?

Gość kasza z mlekiem
to oczywista prowokacja, dzisiaj młodsza gównażeria wie co to kondom, nawet debile. w mało prawdopodobnym ewentualnym przypadku, że to nie prowokacja, to masz smarkulo, o co się prosiłaś... wogóle że seks to już jest debilizm, a że bez zabezpieczenia, to głupota poniżej krytyki... jak to czytam to zmieniam zdanie z legalizacji aborcji na wczesną eutanazję...

Gość sara3535
Ostatnio coraz czesciej male dziewczynki bawia sie w zabawy przeznaczone dla doroslych. A gdzie uswiadomienie dziecka? Rodzice uwazaja ze dziecko w wieku 14 lat to jeszcze bawi sie z kolezankami a szkola nie chce miec z tym nic wspolnego bo kosciol wskoczylby im na pukiel. No i mamy tego skutki. A Ty malolata idz z tym co narozrabialas do mamy nie masz innego wyjscia. Mama Ci pomoze choc nagrody spodziewac sie nie mozesz. Moze to nauczy Cie odpowiedzialnosci za swoje czyny ? I co z tego ze nie chcesz dziecka a czy ono sie prosilo abys powolala je do zycia? Gdyby tak Twoja mama gdy zaszla z Toba w ciaze nie chciala Ciebie to jak myslisz , gdzie bys wyladowala? A na przyszlosc bedziesz moze wiedziec dlaczego nalezy sluchac rodzicow, wlasnie dlatego azeby nie miec problemow ktore przerastaja Cie o kilka lat? Zrozumialas? A teraz marsz do MAMY. Bura przy tym co zrobilas to jest spiew slowika.