Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszkakakakaaa

czesanie dziewczynki na komunie u fryzjera- ile placilyscie?

Polecane posty

Gość gość
ja tez jak usłyszałam taka cene to sobie podarowałam. Sama jej zakreciłam lokówką, usztywniłam lakierem i wygladała pieknie do samego wieczora

Gość gość
sama uczesałam córkę, piękny warkocz od nasady włosów. Na you tube zobaczyłam to uczesanie, a potem przez kilka dni ćwiczyłam. Fryzura prosta, nadająca się dla dziecka, bezpłatna, a ile radości sprawiało nam ujarzmienie włosów.

Gość gość
Autorka cena nie jest za wysoka i nie słuchaj tych co wyśmiewa ja ze po co fryzura .Komunia to piękna uroczystość i powinno się wyglądać odświeżenie. Nie córka odczuje ze jest to ważny dzień w jej zyciu

Gość gość
Sama uczesalam. Na yt jest mnostwo filmikow. Corka znalazla interesujaca ja fryzure a ja metoda prob i bledow nauczylam sie ja zrobic.

Gość gość
Ja płaciłam 950 zł.

Gość gość
Ludzie ogarnijcie się!! Jak to czytam to słabo mi się robi. Ja jestem fryzjerem i za czesanie prywatne w domu biorę 150 zł dlaczego? Po pierwsze do dziecka trzeba dojechać a to kosztuje. Po drugie to Niedziela - DZIEŃ WOLNY OD PRACY a wtedy każdy fryzjer liczy sobie podwójnie. To jest moj wolny czas i moje zaangażowanie. I zamiast zawracać sobie dupę mogła bym leżeć nad wodą i mieć to w poważaniu. Najlepiej za darmo was uczesac. Nie dość ze ktoś rezygnuje ze swojego czasu wolnego, zrywa się rano, płaci za dojazd to jeszcze narzekacie. Nikt charytatywnie nie pracuje, państwo chyba również. Trochę POKORY !

Gość gość
Ja będę płacić w tym tygodniu 500 zł. Za fryzurę próbną zapłaciłam 250 zł.

Gość gość
ja płaciłam 350 zł za loki

Gość gość
Dla mnie idiotyzm. Dziewczynka ( mala jeszcze przeciez) w tym dniu powinna wygladac naturalnie w odatku skromnie, bo to pzreciez kosciól. Dlugie wlosy - co za problem - po prostu umyc, rozczesac i zostawic, ewentualni zapleśc warkocze. Loki od fryzjera? Robi sie ksiezniczke na bal przebierańców , starą-malutką. Kicz do potegi.