Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czydacmuszanseeee

nie moge sobie z tym poradzic

Polecane posty

Gość czydacmuszanseeee

witam Was, pisze bo mam problem z facetem. Jestem z nim od pazdziernika, on jest starszy, ma 30 lat ja mam 25, zwiazek na odleglosc. Jest nam razem dobrze wszystko wydaje sie ladne i poukladane. Tylko oprocz jednego szkopolu. On teraz wyjechal do pracy n a pare miesiecy za granice. Cieszy sie, ze bede na niego czekac, bo to jego pierwszy powazny zwiazek, kocha mnie itd. Wczesniej nie sprawdzalam go, bo klocilismy sie o to chyba z milion razy. On ma kolezanki tak samo jak ja mam kolegow. Kiedys postanowil zalozyc profil na facebooku i tak to sie zaczelo. Gdy teraz go nie ma weszlam na jego konto, cos mnie pokorcilo i zobaczylam, ze tak jakos DO grudnia pisal do innych lasek, ze sa piekne, ze ladne, ze skad zie wziela taka pieknosc, ze fajny czort, ogolnie komplenety. Ostatnio dzwonil do mnie to mu o tym powiedzialam i nie obrazil sie o to, ze mu sie wlamalam. Mowil mi, ze mam sie do tych lasek nie porownywac, ze z nimi pisal tylko tak dla "jaj", ze ja jestem ladniejsza, ze mnie kocha i mam sie tym nie przejmowac. Ze jak wroci to bedzie lepiej, bo w koncu ma kogos, na kogo czeka i ze to bylo dawno i mam zostawic za soba to, co bylo. Ja jestem kobieta i naturalne, ze jestem zazdrosna bo czuje sie teraz, jakbym to ja nie byla dla niego najpiekniejsza ta jedyna, ze jest mnostwo innych ktore mu sie podobaja a mnie pakuje z nimi do jednego worka. Teraz nie wiem co zrobic bo nie umiem sobie z tym poradzic. To boli, zwlaszcza, ze wczesniej bylam 4,5 roku z gosciem w moim wieku, ktory robil tak samo, niby kochal mnie, zrobil dla mnie wszystko to po co pisanie do innych? Ten, z ktorym teraz jestem nie robi tak od grudnia, ale robil tak wczesniej. Jak myslicie? mam to zostawic i czekac na rozwoj wydarzen jak przyjedzie, zobaczyc co bedzie??? Ja go bardzo kocham :( tak wiec boli dwa razy bardziej. On tak mowi ze tez mnie kocha, ale co to mialo znaczyc?

Gość czydacmuszanseeee
a np moja mama mowi, ze mam to olac, bo to bylo kiedys i ze jak juz tak nie robic to zostawic to za soba, bo w koncu jest ze mna i wybral mnie i ze facet w tym wieku jest juz bardziej zdecydowany. A to co robil to bylo na "poczatku" i ze duzo sie zmienilo od tamtego czasu. Bo widzi, ze gosc jest normalny a nie jakis cwaniak. Wiecie ona jest bardziej doswiadczona jak to mama.

Gość janastolatka1992.1212
nie wiem czy interesują Cię odpowiedzi od nastolatki, ale uważam że robił tak jak jeszcze nie był może Ciebie pewien, skoro teraz zakończył te wszystkie komplementy to chyba o czymś świadczy:)

Gość rrrrrrrrrrrrrrrr
a od kiedy jeteście razem?

Gość czydacmuszanseeee
od pazdziernika, wlasciwie od polowy

Gość czydacmuszanseeee
ale wypowiedz nastolatki jest calkiem racjonalna

Gość fakty fakty
mama ma rację, nie zadręczaj się tym co było tylko zadbaj o teraźniejszość

Oboje jesteście dorośli, wiecie już czego chcecie. Skoro mówi że Cię kocha i udowadnia Ci to w jakiś sposób, to uwierz w to. z tego co piszesz to byłaś w związku długo i byłaś okłamywana, nie dziwie Ci się że teraz masz dystans i boisz sie powtórki z rozrywki..;/

Gość czydacmuszanseeee
tak, boje sie tej "powtorki" dlatego ciagle o tym mysle dziewczyny :| ide do pracy :| czekam na wypowiedzi i jak wroce to odpisze. milego dnia :)

Gość Kiszona
Daj mu jeszcze szanse. Jestem tego zdania.

nie da sie od tak zapomnieć o tym co był, ale przynajmniej się staraj, on też powinien się starać żeby zapewnić Cię że liczysz się tylko Ty;) ja idę do szkoły;P miłego;)