Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 007blondyneczka

Ciąża -Jakie jest prawdopodobienstwo

Polecane posty

Gość 007blondyneczka

Witam Was mam pytanie... poniewaz czym wiecej czytam a forum tym wiecej pytan mi chodzi po glowie. Otoż kochalam sie ze swoim chlopakiem bez zabezpieczenia cykl mam 30-31 dni. 22,03 mialam okres ,ale zazwyczaj mam miiaczke przez 7 dni. w 4 dniu kochalam sie z nim,nastepnie kolejnejne dni byly bez okresu -bez nawet plamienia ,co jest ?

Gość 90Snikersik90
nie mam pojecia..... tez ale moglas

Gość łihikikik
zajść w ciążę podczas seksu bez zabezpieczenia? toż to doprawdy niemożliwość

Gość 007blondyneczka
czyli jest duża szansa tak ?

Gość mala2405
Hej dziewczyny mam takie pytanko 11.marca mialam stosunke przerywany z chlopakiem,nie martwilam sie tym bardzo bo mam do niego pelne zaufanie i jestemy z soba juz 8 lat,wiec nie jestem tez malolata.Jednak po czasie zaczelam sie trohce denerwowac,ze co bedzie jak.....no i zaczol sie straszny stres moje cykle ostatnio trwaly 31 dni,okres mialam dostac 30.03 zrobilam w dniu spodziewanej miesiaczki test wynik negatywny,zrobilam test drugi miesiac po stosunku rowniez negatywny,dzisiaj jest juz 43 dzien cyklu zrobilam test jest to juz ponad miesiac od stosunku,jezeli bym byla wciazy to test by juz wykazal nie??prosze o odpowiedz

Gość Novica
Oczywiście, że by wykazał. Może za bardzo się stresujesz, a to nie wpływa "dobrze" na @. Ja i tak poszłabym do gina, lepiej to sprawdzić.

Gość mala2405
No jutro mam umowiona wizyte,wiec sie okarze co mi dolega