Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość givenka

Czy są tu Panny Młode 2012 i czy Wam też oczekiwanie się cholernie dłuży?

Polecane posty

Gość givenka

Mi straszliwie. Właśnie rozmawiałam z koleżanka,która była w ciąży i ślub i wesele zorganizowali w ciągu 3 miesięcy...

Gość to trzeba było
też zorganizować w 3 miesiące nie trzeba do tego ciąży a ja znam osobiście kilka par które tak zorganizowały wszystko bez lataniny itd zajęło im to może 3 tyg z przerwami :D

Gość kasii
dłuży?? wręcz przeciwnie leci ten czas szybko .Zaraz bede musiała kupowac kiecke jak to raz dwa leci maskara.

Gość jolunia84
Witam My planujemy slub na 09.06.2012 myślę,że nim się obejrzę będę już szczęśliwą żoną!

hej:) my mamy ślub 15.09.2012. nie dłuży mi się, ale wiem że to jeszcze kupa czasu :P salę zarezerwowaliśmy juz z miesiąc-dwa temu. wydawało mi się, że jak przeszło 1,5roku do wszystkiego to spokojnie jest na to czas, ale jak jeździliśmy za salą, to co niektórzy już zapisywali na 2013 rok :S chore to jest trochę.

Gość givenka
Najwidoczniej,ja i tak wyjdę za mąż najwcześniej. Moja data to 20.04.2011 i właściwie oprócz sali nic nie mamy. Wydaje mi się,ze to tyle czasu,ze jeszcze zdążę. Słyszałam też o zapisach na 2013. Co ciekawe,PM na ten rok,juz mają ob skoczone większość najważniejszych rzeczy (kamerezysta,fotograf,zespół,sala).

Gość givenka
Pomyłka. Moja data to 20.04.2012 :)

my musimy kamerzyste dograc no i właśnie za zespołem się oglądnąć. w zeszłym tygodniu byliśmy u księdza, chcieliśmy sie na 17 zapisać ale już ta godzina zajęta..... wydaje się sporo czasu, ale...

Gość givenka
O kurczę,to i nawet w kościele już godziny pozajmowane na za rok?

no w moim mieście jest jeden kościół :P 1,5 roku przed ślubem my do księdza a on nam mówi że już 17 zajęta heh mogłabym szukać po okolicznych kościołach, ale... jak jesteś z większego miasta to pewnie w kościołach masz większy wybór jak co. teraz to chyba już conajmniej 2 lata przed ślubem planowanym trzeba wszystko łatwić, chore to naprawdę.. w tamtym roku siostra mojego chłopa ślubowała tez we wrześniu, ale jakos w rok pozałatwiali wszysto, bo w lipcu 2009 sie zaręczyli, w sierpniu jeździli łatwić i wrzesien 2010 mieli ślub godzine sami wybierali.. a my tu 1,5 roku przed wszystkim i oo

Gość my planujemy na czerwiec
2012, i poki co nic jeszcze nie załatwione. No oprocz tego ze na poczatku maja biore cywilny :)

Gość mój kumpelll
ja mam 12.09.2019 juz czynię przygotowania

Gość givenka
Kryzysowa Narzeczona-o kurczę,to faktycznie :) My bierzemy tylko cywilny. Jednocześnie z dużym weseliskiem,więc godzina w kościele nas nie dotyczy. Nie mniej jednak jestem z duzego miasta i pewnie nie byłoby problemu. Planujecie na czerwiec 2012,a w maju 2012 bierzecie cywilny,tak? Czy w maju 2011?

Gość www.wdniuslubu.pl
Witam, oferujemy najwięcej za najniższą cenę. Jeśli nie wybrali jeszcze państwo fotografa to zapraszam do zapoznania się z galerią. Zapraszamy na www.wDniuSlubu.pl Pełne pakiety już od 1100 zł z foto księgą i plenerem w dowolnym dniu. Tel. 503 196 896 lub 505 258 538 GG: 32 87 999 lub 82 71 521

Ja też biorę ślub 15.09.2012r. :) czy mi sie dłuży? Na pewni nie :) wiem, że zleci jak z bicza strzelił :) Sale mamy na ok 100osób. zespół tez, kamerzyste tez. Ze zdjec zrezygnowaliśmy.

ja też 15.09.2012:) jeszcze nic nie załatwione... ale niedługo się za to zabieramy:) my organizujemy tylko małe przyjęcie po ślubie, z wesela zrezygnowaliśmy, ale mam nadzieję, że i tak będzie miło:)

Gość kichanka
my mamy ślub 28.04.2012 czyli za rok i szczerze, to marzę by to było już za nami. Sala, fotograf, dj, godzina w kościele załatwione, ale chciałabym, żeby już był czerwiec 2012 i święty spokój... ze ślubu się cieszę,ale z wesela już nie..

Gość Tulipanowy bukiet
my 8.09.2011 i jeszcze nic nie mamy. zaczniemy od wakacji

Gość Tulipanowy bukiet
pomyłka 8.09.2012 :)

no ja jestem. i nic mi sie nie dluzy. nie jaram sie slubem jak wiekszosc zdesperowanych idotek ktore nie moga sie tego doczekac chyba tylko dlatego bo sa tak zakompleksione ze boja sie ze je narzeczony zostawi przed slubem... i ''co powie rodzina'' ?! :o omg ! hahahahaha :D:D:D:D jestem jedna z niewielu tych NORMALNYCH panien młodych ;)

Gość ciocina klocina888
my też 8.09.2012:) jeszcze nic nie mamy, ale wesela nie planujemy, wiec bez paniki, skromna impreza w lokalu dla najbliższych i przyjaciół, coś koło 30 osób.

Gość ciocina klocina888
zgubionaAnia skoro się tak nie jarasz jak reszta idiotek, to co robisz na forum o slubach na ponad rok przed swoim własnym? :)

a tak w ogole. to co nie moge siedziec na forum??? aaa no tak. przeciez powinnam latac jak opentana szukac sukni kwatkow fryzjerow makijazy kwiatkow sratków i innych dupereli hahah :D:D:D

gdybym sie jarala to nie pisalabym tego co pisze tylko cos w stylu " '' ojej! ja tez! juz nie moge sie doczekac! sukienke mam taka (......link...) a wy jaka? ladna moja? co myslicie o niej? jakie buty? jaka fryzura? o rany o rany juz nie moge sie doczekac!''i zakladalabym sto tematow o takiej lub podobnej tresci ;] ale nie musicie wierzyc- wisi mi to ;D

Gość ciocina klocina888
nikt nie mówi, ze nie mozesz, ale wypierasz się do tego stopnia, ze cie chociaz trochę o tym myślisz, jakbyś w ogóle sie nie interesowała tym. A jednak tu jestes. ale widzę, że przyszłaś poszydzić. ja tam specjalnego parcia też nie mam, ale rozumiem, ze są dziewzyny, dla których to naprawdę magiczny dzień i się tym jarają. No i co w tym hańbiącego?

ale pochwale sie jak reszta wariatek: '' my bierzemy w maju 2012" ! hura! hahahah :D:D:D zaraz mnie tu tradycjonalistki jakies chore zjada ze w dacie nie ma R! hahaha:D jakze tak mozna! ;]

Gość ciocina klocina888
lepiej się szczycić ze ci wisi własny ślub... to dopiero śmieszne