Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eunomia2011

POMOCY!!!!!!! CO UBRAĆ???

Polecane posty

Gość eunomia2011

Witajcie, Mam ogromny problem ponieważ moja teściowa wymyśliła iż jej 25 rocznica ślubu odbędzie się nad jeziorem. dodam że ma sie ona odbyć w weekend majowy. Osobiście uważam że nie jest to dobra sceneria do obchodzenia tak ważnej chwili ale że teściowa i teściu uwielbiają jezioro i wszelką rekreację z tym związaną to można zrozumieć ich tok myślenia. Tylko że ja mam problem. Ponieważ nie wiem co mam ubrać. Nie będzie tam pięknej sali z oknami na jezioro a jedynie wynajęty domek gdzie odbędzie się GRILOWANIE i poczęstunek na plastikowych talerzach więc outfit w styli obcas i sukienka odpada z 2 strony nie chcę ubierać dresu i bluzy bo badź co bądź ale jest to jednak ważna uroczystość rodzinna. Pomocy!!! Więc co mam ubrać jak sądzicie??

Gość the.mj.style
cześć:) z tego co napisałaś to nie będzie to jakieś eleganckie przyjecie. co prawda nie wiem jak wygląda twoje szafa ale myślę ze takie zestawy na pewno będziesz miała: 1) załóż dżinsy i marynarkę możesz założyć jakaś bardziej elegancka bluzkę i do tego jakąś małą torebkę 2) druga opcja to spodnie z lnu są na luzie i jednocześnie eleganckie, na górę możesz założyć nawet jakiś t-shirt na twoim miejscu zabrałabym jeszcze jakiś szal zawsze jak będzie ci zimno możesz się nim okryć i fajnie też zastępuje biżuterie:) jakbyś miała jeszcze jakieś pytania to napisz the.mj.style@gmail.com