Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość portale katolickie

Mam radę dla wszystkich prawiczków

Polecane posty

Gość portale katolickie

Zarejestrujcie się na portalach katolickich , przeznaczeni,zapisanisobie itepe. Tam są kobiety,które są spragnione miłości , nie patrzą na wygląd az tak bardzo , na pewno nie szukają modela z okładki czy sportowca. Wierne i bardzo duzo(wiekszosc) to dziewice. Zmniejszcie wymagania wtedy kogoś poznacie.

Gość leze sobie w łózku
nie patrzą na wygląd bo same są nieatrakcyjne

Gość portale katolickie
Wy przecież też piękni nie jesteście ;)

Gość moder iii
Aż tak zdesperowany nie jestem, a poza tym jeszcze brak dziewczyny i seksu mi nie doskwiera. a jak zechce już mi się seksu tak bardzo to pójdę na dziwki

Gość portale katolickie
Faith - a wg Ciebie na Sympatii są interesujące ? Jesteście hipokrytami. Żadna nie zakłada szpilek , nie wywala cycków na wierzch , nie ma tlenionych włosów więc niech spada ? :D Szukacie co najmniej ładnych a jesteście mało atrakcyjni... Widziałam fotki kilku z was

Gość erwewfew
na takich portalach musza byc same pasztety i dziewice, blee

Gość o tych piortalach
wiosna nadchodzi to coraz wiej dziewczyn zakłada tam konto one nie wszystkie muszą być porządne raczej szukają porządnych facetów

Gość duch mocny i dobry
katolik patrzy na duszę a nie na zasobność portfela.

duch mocny i dobry-No, księża,biskupi i Watykan są tego przykładem jak katolicy patrzą na życie i co jest dla nich ważne w życiu.Czyli kasa, kasa i jeszcze raz kasa.

nie zapominaj, że wszyscy księża to pedofile :classic_cool: tego frazesu zabrakło w Twojej wypowiedzi

poza tym czy prawiczek jest synonimem brzydala? moim zdaniem niekoniecznie :)

Gość taki jeden 123
Glupota. Tam nie ma interesujących dziewczyn Pierdolisz głupoty. Nawet nie wiecie ile dziewczyn jest samotnych ,małomównych i nieśmiałych. Rozmawiałem ze swoją dziewczyną na ten temat to ona ma kilka takich koleżanek które się izolują bo wolą taki spokojniejszy tryb życia ,a jak mi pokazała zdjęcia to nie są pasztetami. normalne szczupłe i ładne naturalne dziewczyny co nie lubią się tapetować pewnie trochę samotniczki ,ale każda kobieta potrzebuje faceta.....ale co tam wy i tak będziecie smucić swoje bo jesteście pizdami Już to widzę jestem prawiczkiem bo - jestem brzydki -jestem niski - jestem chorobliwie nieśmiały - jestem sraki - jestem owaki

A gdzie takie są?Bo u mnie jakoś takich nie ma.Wszystkie powychodziły za mąż w wieku 20-23 lat.Więc gdzie znajdę cichą,ładną,spokojną i normalną dziewczynę w obecnym świecie?

Gość nie zrozumiem nigdy
DO AUTORKI co Wy chcecie od tych, ktorzy tego nie robili jeszcze. mam 22 lata co prawda, ale specjalnie mi sie nie spieszy i nie bede desperacko szukal dziewczyny w sieci do tych celow, czy do milosci. lepiej poczekac az sie znajdzie kogos konkretnego. a najogolniej zadam Ci pytanie: dlaczego mam sie z tym spieszyc? co to zmieni?

Gość nie zrozumiem nigdy
na prawde nie pasuje do tego swiata. czlowiek jest posmiewiskiem, bo do 22 roku zycia tego nie zrobil tylko dlatego, bo sam twierdzi, ze ma na to czas jeszcze. nie mozecie przyjac do wiadomosci, ze jak bede chcial, to to zrobie, chociazby w akcie desperacji z pierwsza lepsza dziewczyna z imprezy, w najlepszym wypadku z dziewczyna, ktora kocham? o kurwa

Gość nie zrozumiem nigdy
o co tu chodzi, o spelnienie jakies, ulge? jak ktos w wieku 30 lat, to rozumiem..

Gość nie zrozumiem nigdy
chce, ale nie widze jakos osoby do tego odpowiedniej. nie bede przeciez na sile gdzies chodzil do lokali i szukal w tym celu dziewczyny, bo to prostackie. czy brzydki, to nie wiem, skoro co chwile ktoras sie usmiecha. nie stawiam seksu na pierwszym miejscu. najpierw wolalbym poznac dziewczyne dobrze i ewentualnie wtedy. na razie nie moge znalezc takiej, ktora bym sie bardziej zainteresowal