Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicikucikusianka

panie sponsorujące

Polecane posty

Gość kicikucikusianka

Witam od pewnego czasu przeglądam strony w internecie i szukam pań sponsorujących i niestety znalazłem dwa portale z takimi ofertami ale wydają mi się One formą naciągania biednych facetów którzy potrzebują dorobić, nie wspominając o kobietach które muszą zapłacić za rejestrację naprawdę niezłą sumkę co już jest wątpliwe bo po co ma taka kobieta płacić za znalezienie faceta skoro może takiego znaleść w klubie w fitnes, basenie lub na ulicy. Co sądzicie o stworzeniu takiego forum gdzie się będą ogłaszać takie właśnie panie bez żadnej wpłaty czy kosztów za przeczytanie odpowiedzi czy napisania wiadomości. Jeżeli są jakieś zainteresowane panie to zapraszam Ja jestem gotowy do podjęcia takiej znajomości.

Gość sara3535
Szukaj Pan darmo , w realu, za darmo i na urok osobisty. Nie stac Cie?

Gość kicikucikusianka
tak pisałem i lepiej by było jakbym sobie pisał na kartce w domu ten sam efekt tylko kasa by została w kieszeni, koleżanka która wyzywa jest słodka ciekawe są takie reakcje i każdy ma prawo napisać co o tym uważa dlatego rozumiem.

Gość faaaaaaaaaaafafas
A ile kasy tam zmarnowałeś??Bo ja po 2 wiadomościach,czyli jakoś 70zł dałem sobie spokój.

Gość kicikucikusianka
Ja wcześniej dałem sobie spokój jak otrzymałem wiadomość od jednej pani że prostytutką nie jest, hehe to po co się tam żekomo rejstrowała chyba żeby się dowartościować, ale to chyba nie w ten sposób bo jak ktoś pisał do niej to nie po to że się komuś podobała lecz by zarobić.

Gość faaaaaaaaaaafafas
No ona nie jest prostytutką tylko Ty.I coś ściemniasz bo niby jak wcześniej dałeś sobie spokój skoro to Ty musisz pierwszy do niej napisać żeby mogła odpisać.

Gość kicikucikusianka
napisałem do niej czyli z rejstracją wyszło tyle co u Ciebie. A jak wyglądała korespondencja w twoim przypadku??

Gość faaaaaaaaaaafafas
Ja pisałem tam chyba niedługo po powstaniu tego "portalu".Na początku było tak że tylko panie mogły się zarejestrować za 500zł a ja mogłem do nich napisać z tamtej strony gdzie musiałem zapłacić za wysłanie wiadomości i gdy otrzymałem odpowiedź to też musiałem zapłacić.

Gość kicikucikusianka
tak było także w moim przypadku ale chodzi mi o to jaką bajeczkę przeczytałeś że dałeś sobie spokój?

Gość faaaaaaaaaaafafas
Nie było żadnej bajeczki.Była tam krótka zwięzła odpowiedź,która może i była nawet prawdziwa,ale szkoda było mi kasy.A co ciekawe mimo iż nie odpowiedziałem jej na pytanie które mi zadała to dostałem jeszcze inną od niej wiadomość a gdy na nią też nie odpowiedziałem bo też szkoda kasy pierw na odczytanie a później na odwiedź to dostałem jeszcze jedną wiadomość,gdzie w tytule miałem spotkanie.

Gość kicikucikusianka
no to u mnie o dziwo nie było innej wiadomości co mnie trochę zdziwiło bo zazwyczaj właścicele takich portali starają się jeszcze coś wyciągnąć od naiwniaków, ale i tak już teamt zakończony i nie będę korzystał z takich portali. Widzę że tutaj nie ma także odzewu i muszę poszukać gdzieś indziej, wiesz gdzie można jeszcze spróbować?

Gość faaaaaaaaaaafafas
Nie wiem.Szukaj w necie-jest dużo jakiś portali itp gdzie możesz się ogłaszać że szukasz sponsorki,więc może w ten sposób spróbuj.Ale ja jakoś nic takiego wiarygodnego i zarazem bezpłatnego nie znalazłem.

Gość kicikucikusianka
Ja właśnie także nic nie znałazłem dlatego tutaj napisałem ale widzę że też kiepsko będzie.