Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poronienie

Samoistne poronienie

Polecane posty

Gość poronienie

Samoistne poronienie... Czy któras tak miała? Zrobiłam test 2 kreski a za dwa dni miałam krew i prawdopodobnie poroniłam bo test następny wynik negatywny...

Gość poronienie
nic nie pomogło duphaston? A długo czekałaś?

To było tak obudziłam się rano z maleńką brązową plamką,potem już były plamki krwi.Poszłam do lekarza dał mi duphaston,ale nie przechodziło,więc pojechałam do szpitala.leżałam kilka dni na podtrzymaniu,ale sie nie udało.Poroniłam w marcu rok temu!

Gość poronienie
Na ja właśnie teraz poroniłam tak mi się wydaje, tzn. plamiłam od niedzieli, dzień się pocieszyłam, najpierw plamiłam na brązowo, później na czerowno, strasznie mnie bolał brzuch przez 1,5 godz. a po południu plamiłam na brązowo, dzisiaj zaczęłam na czarno- brunatno czekam na wynik bety,

Gość poronienie
Byłam w szpitalu wczoraj lekarz powiedział, że jakieś tkanki widzi, endometrium 6 mm, i że nie widzi potrzeby brania duphastonu....

Ja juz 2 raz tak poronilam,raz rok temu,i dzis drugi raz... Masakra! badanie z bety nie spadnie Ci odrazu,tylko bedzie spadac powoli,takze nastaw sie na to..

Gość sara3535
Poczytaj sobie na ten temat. To jest normalne , nawet niezauwazamy ze trafia nam sie poronienie i nic na to nie poradzimy bo tak dziala natura. Nie wszystko zalezy od nas , wiec sie tym nie gryz. Przyjdzie pora na dziecko widocznie nie byl to ten czas.

Gość alutkakupulka
Tez tak mialam, po poltorej roku staran upragnione dwie kreski na 2 fzien jedna i okres... Teraz znowu pol roku nic :-/

Ja jak poroniłam,to wiedziałam,że to sie stało!Nikt mi tego nie musiał mówić,poprostu widziałam co się dzieje i czułam,że to koniec ciąży!Ale czasem plamienia się zarzają,a w ciaży dalej się jest!

Gość poronienie
właśnie moja znajoma tydzień krwawiła dostała Duph 3 razy dziennie i ustało....ale pierwszy lekarz do któregi poszła powiedział, ze poroniła.

Gość poronienie
mi nic nie wyleciało ja nie widziałam a przyglądałam się.... Leciało ze mnie ze 2 razy takie strużki krwi....a teraz plamię na brunatno czarno

Gość poronienie
generalnie to czekam na @ jeśli to było poronienie bo na razie nie wiem co się dzieje, czekam na bete

Każde poronienie przebiega inaczej!Ze mnie się specjalnie nie lało,brzuch bolał troszkę,ale w pewnym momencie"czułam,że coś ze mnie wylatuje "i nie mogłam tego powstrzymać!

Gość poronienie
nadzieja a jak liczyłaś dni cyklu od tego poronienia

Gość poronienie
Czy od początku krwawienia????

Gość poronienie
Ja mam już synka, ciąża przebiegała od początku książkowo, ma ponad 2 latka, więc myślałam, że teraz też nie będzie problemu....

Gość poronienie
??????????

Równo 4tyg po zabiegu@przyszła i od tego momentu liczyłam jako1dc! Fajnie,że masz już synka,gratuluję:)

Gość poronienie
Miałaś zabieg? U mnie chyba się obędzie tak mi lekarz wczoraj powiedział...

Gość poronienie
Że małe endometrium, no włąśnie o co chodzi z tym endometrium? Jesli miałam 6 mm co to znaczy?

Gość poronienie
a jakie masz endometrium????????????????????????????????????

Gość poronienie
ale ze 2-6 miesięcy temu, na jakimś badaniu ostatnim>???

Gość poronienie
ile miałaś?

To mówił,ale teraz nie pamiętam,wiem tylko,że miałam dobre endometrium pogrubione,bo brałam estrofem,ale jakie dokładnie było?Nie pamiętam!