Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda.....;

Co ja mam teraz zrobić

Polecane posty

Gość szkoda.....;

Mam 21 lat i 8 miesięczną córkę wzięłam ślub cywilny.Uczę się zaocznie na codzień jestem z córką. Chodzi o teściową i mojego męza. Mam juz dość tego co się dzieje.Wczoraj zadzwoniła do mnie jego matka powiedziała ze nie zajmuje się dzieckiem skarpetek nie potrafię wyprać nie ugotuje syf w domu ze ja chyba pije i palę ze ja mam nowe buty a jej syn w podartych chodzi na koniec powiedziała ze mam spierdalać i się rozłączyła.za chwilę przyszedł sms : idotko nie chce cie od dzisiaj nawet widzieć od mojego syna się odpierdol bo to dobry chłopak i nikt na niego zle mówił nie będzie... Chodzi o to ze mieszkamy blisko niej... Ona co chwila dzwoni na jego komórkę a jak nie to na moją domofonem dzwoni i przychodzi zagląda do szafek do garnków . Przychodzi gdy mnie nie ma. dostaje zasiłęk na rehabilitacje na dziecko i ciągle się wypytuje ile dostaje tego zasiłku tak jakby poprostu chciała mnie wykorzystywać .płaci rachunki szpieguje mnie jak widziała mnie z kolezanką to mówi ze się włoczę ....Wczoraj wracam z wykładów. Wchodzę mój mąz w pokoju a ona lata po mieszkaniu i zagląda do kosza na brudne rzeczy. wyszła nawet się do mnie nie odezwała. zaraz dzwoni domofon to mówie o nie czego ona chce znowu.powiedziałam męzowi ze nie wejdzie to mnie pchnął od drzwi i mówi ze ja to sobie mogę rozkazywać ale nie tutaj.i oczywiście ze jestem szmatą... Powiedziałąm to jego matce jak się zachowuje to ona na to ze ja kłamie ze on by tak nigdy nie powiedział... spakowałam się i pojechałam do mojej mamy.a on ? chyba nie muszę mówić .. broni matki ciagle jest ona...a jemu nie zalezy . a jak ja odrzucę połączenie od niej to mówi ze zabraniam męzowi odbierać od niej telefon i on sie mnie boi..pisała mi sms ze jej syn bedzie placil na dziecko i ze ja a niego nie zasluguje ... co ja mam teraz robić mąz stoi za nia jej słucha a ona mówi o nie takie rzeczy ze nic nie robie nie zajmuje sie dzieckiem.wymyśla oczernia mnie . a on ślepo zapatrzony w matkę ....

Gość wiem,ze smieszne ale prawdziwe
nie wracaj do niego,nie moxzesz załatwić tego inaczej?znajdź jakąś pracę,niech mama zajmuje się dzieckiem,jakoś sobie poradzisz.