Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rzucam uroki

Pytanie do panów...

Polecane posty

Dziś przypadkiem trafiłam na taki artykuł: [url]http://www.sportfan.pl/artykul/9644/beckham-cole-doda-wreszcie-docenili-polska-seksbombe-kto/9[/url] Mam pytanie do panów: skoro zawsze wybieracie na swój ideał - kobiety z wyglądem transwestyty, to czy to oznacza ze każdy z was ma pierwiastek gejowski? My kobiety np. nie lubimy delikatnych, zniewieściałych mężczyzn. Wy jednak macie tendencje do idealizowania kobiet-macho z męskimi rysami twarzy... czyżby to samouwielbienie? Czy może raczej podświadoma tęsknota za drugim mężczyzną?

Gość faaaaaaaaaaafafas
Generalizujesz!!!!!!!!! Ja np nie lubię takich Dod itp i jest wielu takich jak ja.Tak samo jest wiele kobiet którym się podobają zniewieściali :P

W internecie spotkałam się oczywiście z postawą facetów, którzy nie lubią, wręcz gardzą tego typu kobietami, ale jest ich niewielu. Ogólnie mówiąc jakiś tam odsetek mężczyzn preferuje kobiety delikatne, skromne, ładne i zadbane - ale nie wulgarne i wyuzdane. Jednak interesuje mnie fenomen tak ogromnego popytu i "wywieszanie jęzora" na kobiety typu Doda. Dla mnie jako kobiety ta osoba jest odrażająca, nieapetyczna, wręcz odrzucająca, wulgarna i nie zbyt błyskotliwa. Podobno ma wysokie IQ... ale szczerze mówiąc ja w to nie wierzę. Osoba, która jest inteligentna potrafi się zachować kulturalnie, ma godność, potrafi się ubrać odpowiednio do okoliczności (nie w Sex shopie!), nie pytluje głupio i bezsensownie, ale wypowiada się rzeczowo i na temat - bez chichrających przerywników. Fakt, że jestem kobietą zaraz innych pewnie nakłoni do wrzucenia mnie do jednego wora i okrzyknięcia zazdrośnicą(?) Nie jestem ani zazdrosna, ani odpychająca, nie mam ze sobą problemów, ani kompleksów - nie chciałabym wyglądać jak Doda, ubierać się jak ona, prowadzić życia jak ona. Powiem więcej... gdybym nagle obudziła się z jej ciałem i twarzą - załamałabym się. Powiedzcie mi: CO WY W NIEJ WIDZICIE? Ona jest po prostu męska. Ma ciało i twarz faceta, któremu zrobiono makijaż, podano parę pastylek estrogenu i odcięto ...hmmm... Czy to was kręci? Naprawdę?

Gość faaaaaaaaaaafafas
http://www.voila.pl/190/4zozy/?1 A to też według Ciebie kobieta typu doda?? Bo ja takie wręcz ubóstwiam i nie wiem czy masz rację pisząc ten temat.

Nie widzę żadnego podobieństwa do Dody :) Babka ze zdjęcia jest na pewno bardziej bliska mojemu stylowi niż Doda, aczkolwiek jej nie znam. Mogę tylko powiedzieć, że jest nieźle ubrana, wygląda całkiem normalnie, jest atrakcyjna... a to że ma yorka... hmmm... osobiście wolę jamniki - są inteligentniejsze ;) Ogólnie b. kobieca i lubię ciemne włosy u kobiet. Sama nosze ciemne i nigdy bym się nie zrobiła na blond :)

Gość faaaaaaaaaaafafas
rzucam uroki No widzisz ja jestem tego samego zdania jak Ty na temat tej pani :) Więc wydaje mi się że przesadzasz z tym że my faceci tak bardzo lubimy kobiety typu doda. A ta pani ze zdjęcia to jakaś modelka jest :P