Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemconapisacblbalbalablbal

Mała miejscowosc nad naszym morzem.

Polecane posty

Witam, czy ktoś mi poleci małą miejscowośc nad naszym morzem? :)

Gość ladaco z denaturatem.
sopot zawalony turystami na weekend majowy knagi nie można wcisnąć.

Kąty Rybackie, polecam kwatere u Betti zwłaszcza pokój z duża wanną ;) i wifi jest

Gość ladaco z denaturatem.
jak z wanna to jade w te Kąty:D

Gość bl..e
Zgadza się Chałupy- ogólnie półwysep helski nad naszym morzem to perełka!

wanna jest nie do pobicia :) poza tym w pokoju jest mala lodówka i mikrofala, do morza przez piękny lasek 20 minut spacerkiem a kwatera poza sezonem (ja byłam w sierpniu) kosztowała 20 albo 25 zł za osobę za dobę

Gość heh smiesznie brzmi
ewa a psy mozna tam brac?

Dziękuję Wam za odpowiedzi! :) Ewa, 33 ----> Weszłam na stronę tej kwatery u Betti - przepięknie tam jest. A nie wiesz może ile kosztuje doba w sezonie? Na stronie nie ma taki informacji, choliraaaa. :P

Gość polecam pobierowo,pustkowo
trzęsacz ....małe kurorty a jednocześnie dużo atrakcji ...np pobierowo niby tłok a jednocześnie w lesie i cisza i spokój

trzeba dzwonić do włascicielki, komórka chyba tam na stronie jest, bo nie wiadomo, czy termin jest wolny a co do zwierzaków, myślę, że nie będzie miala nic przeciwko, z tym, że tam sa (na parterze) 2 albo 3 jamniki, zależnie od sytuacji rodzinnej ;) ale jak pies spokojny i nie będzie z nimi ujadać, to pewnie nie będzie problemu (te jamniki spokojne sa, jak na jamniki oczywiście) fajny tez taras mają, duży, ale wspólny nie wiem, ile w sezonie się płaci, też zalezy od długości pobytu trzeba dzwonić kobita b. mila

Gość tylko taka moja rada
od razu pytajcie jak daleko do plaży ....:O bo ja raz sie dałam naciąć i baba mówiła,że do plaży 10 minut drogi -całkiem blisko .A potem sie okazało ze owszem kwatera fajna i wygodna ale do plazy trzeba było grzać te 10 min ale samochodem!!! a ja z dwójką dzieci 4 i 8 lat to bardzo dzięki !!!:O Dlatego jak słysze ze 20 albo 25 za pokój i warunki fajne to zaraz mi sie zapala lampka ostrzegawcza .Zwłaszcza jak z dziećmi- bo dorosły moze sobie zrobić spacer a tak to leżaki ,koce ,torba z jedzeniem itd itp szlag by to .... Wiem po prostu ze niestety kwatery blisko morza są droższe ale z dzieciakami nie mam zamiaru drałować taki kawał do plaży.🖐️

tu jest blisko :) można i samochodem prawie na piach wjechać, ale nie opłaca sie samochodu ciągać, no i za parking płacić a, okna tego pokoju z wanną to sa te trzy od frontu na piętrze i po prawej dachowe w lazience

tylko taka moja rada-----> Znam to, też się dałam kiedyś tak nabrac. Pół godziny się szło na plażę i teraz weź ze sobą leżaki, koce, materace, parawan i dwie torby z 'plażowymi gażerami' + dziecko. A po drodze oczywiscie same bazarki - zabawki, balony, waty cukrowe, gofry, wesołe miasteczka. M A S A K R A!

zapraszam na wakacje do Międzyzdrojów - mam mieszkanie bardzo blisko morza ok 100m ,3 pokoje ,łazienka , dla 5-6 osób , ogrodzony parking na 2 samochody, w pełni wyposażona kuchnia , TV , net . cena - w sezonie - 200 zł cena poza sezonem - 130 - 150 zł gg 725952 zapraszam:D http://otodom.pl/index.php?mod=show&insId=8983760

Podnoszę. :)

Gość coz poczac
Pobierowo

Podnoszę znowu :p

Gość też miałam polecać
Mrzeżyno. Fajne jest też Mielno Unieście, Karwia, Gąski (ale to już dziura zabita dechami).