Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artammm

chciałabym prosić o pomoc

Polecane posty

Gość artammm

tzn tak, wspolzylam 2 dni po okresie z zabezpieczeniem, a teraz jak zapale papierosa to jest mi niedobrze, nie za kazdym razem. mam normalnie ochote na papierosa itd, nie mam zadnych objawow ciazy, sutki sa normalnego koloru, ale jest opcja ze moglabym wpasc? bardzo prosilabym o odp...

Gość artammm
proszę o odpowiedz...

Gość artammm
nie, wszystko było ok, a w dodatku były to moje dni niepłodne. Mam nadzieje, ze to nie ciaża... logicznie myslac to raczej nie to, ale ja czasami sobie potrafie wmawiac... przestraszyłam się tymi papierosami, pale bardzo rzadko, ale juz 2 albo 3 razy w ciagu tego miesiac po spaleniu fajki bylo mi niedobrze... szybko je palilam moze dlatego, nie wiem, jak myslisz? dziekuje ze w ogole napisalas :)

napewno nie jesteś w ciąży,po prostu sobie wmawiasz i dlatego zle się czujesz,wiele z nas tak potrafi,ja kiedyś ja myślałam że jestem w ciąży to miałam wszystkie objawy,nawet wymiotowałam,a przeszło mi dopiero ja dostałam okres,bo nawet testom nie wierzyłam:) tak już jest nasza natura więc nie martw się

Gość artammm
dziekuje :* dodalas mi otuchy :) ja tez raz sobie tak wkrecilam ze przez 5 dni nie mialam okresu... ta psychika... pozdrawiam!