Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawyswiataiprzygod

CZAS NA ZMIANY....KOBIETY I SEKS

Polecane posty

Czesc, mam 25 lat i do tej pory miałem jedną partnerke seksualną, byliśmu razem 6 lat...niestety rozstaliśmy się. Uważam sie za wartosciowego czlowieka, z zasadami... ale... teraz nie chce się wiązać z żadną kobieta, chce się umawiac na randki, może po paru spotkaniach seks jak będzie uczucie ale tu tkwi problem...wtedy bym złamał swoje zasady... tak źle i tak nie dobrze, nie chce się wiązać znów na długo bo teraz chce się troche wyszalec... ale nie wiem czy dam rade bo dla mnie są wartością te zasady i odróznia mnie to od inncyh facetów...

może... prosze wypodaiajcie się co o tym sadzicie? co mam postąpić? ma mentlik w głowie

Gość fakty fakty
jak już złamiesz te swoje "zasady' to będziesz się martwił :-) na razie umawiaj się po prostu i rób to co chcesz tyle w temacie odradzam tylko seks po pijaku

masz racje...tylko co wtedy jak kobiecie się sposobam i bedzie chciala ze mna byc a ja nie bo bede cchiał sie umawiac z innymi? he?

Gość fakty fakty
chyba ważne czego ty chcesz ogólnie jest zasada aby nie martwić się na zapas problemy rozwiązuję się jak się pojawią a sztucznych najlepiej nie stwarzać takim sposobem z domu nie wyjdziesz ze strachu, że ci cegła na głowę spadnie :-)

i też nie chce zaliczać każdej panienki