Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocicaaaaaa123

zostawic wlosy obciete na rowno czy pocieniowac?

Polecane posty

Gość kocicaaaaaa123

mam wlosy ciemny blon dlugosc dor amion, obciete na rowno. czy pocieniowac je tzn zeby pasma przy buzi byly krotsze? czy bardziej w modzie sa teraz wlosy obciete jakby siekiera\? pocieniowane mialam kiedys i wygladalam tez ok, znajomi mowili ze i tak i tak dobrze. ale moze zostawic jak jest? nosi mnie chyba;) dzieki!

Gość pocieniować :-)
bo ja właśnie też pocieniowałam - to nie będę sama :-) W każdym razie jestem zadowolona.

Gość kocicaaaaaa123
dziekuje dziewczyny chlopak mowi ze mam zostawic jak jest ale jemu nie ufam;) bo on czasem dla wlasne wygody powie ze mi w czyms ladnie zeby za dlugo w sklepie nie siedziec itd. pewnie sie boi ze bede go ciagac do fryzjera;) cieniowane tez mi sie podobaja tylko jest jeden mankament-jak odrastaja to te wlosy co byly krotsze przy buzi robia sie takie strakowate u mnie i nie ukladaja sie ladnie, trzeba czesciej podcinac. co ile poprawiacie swoje ceniowane u fryzjera???

Gość kocicaaaaaa123
czy ktos mi doradzi? dzieki!!!

Gość zdecydowanie pocieniowane
!! o niebo lepsze.

Gość pocieniować :-)
U mnie naturalnie się kręcą, więc nie mam problemów ze "strąkami". Teraz długo nic nie będę robić, bo mnie się własnie podobają, jak odrastają. Trudno mi więc coś poradzić. Ale wiem na pewno, że równe - zwłaszcza jak są proste - nie podobają mi się. A jak obserwuję dziewczyny - to raczej większość ma podcieniowane. Może na początek nie rób za mocno - zawsze łatwiej następnym razem mocniej dociąć. A chłopaka na pewno nie słuchaj :-) Oni tak mają :-D

Gość kocicaaaaaa123
hehe, nie bede sluchac i moze pocieniuje. tylko pare osob mi juz powiedzialo zebym nie cieniowala bo szkoda takich rowniutkich wlosow i teraz mam dylemat. ja bym cos zmienila bo mnie jkaos nosi ale moze zostawic? ech, ale mam problemy nie?

Gość kocicaaaaaa123
poza tym uwazam ze wlosy takie jak mam takie idealnie rowniusienkie pasuja do twarzy bardzo ladnej i klasycznej a takowej nie posiadam:D tzn chyba nie jestem brzydalem ale jakas super pieknoscia tez nie i wydaje mi sie ze cieniowane wlosy jakos tak troszke moga ukryc niektore niedoskonalosci twarzy itd. co myslicie? ze wlosy proste przykuwaja bardzo uwage do twarzy i latwiej sie doszukac wad. czy gadam od rzeczy???

Gość kocicaaaaaa123
co myslicie? wypoeie sie ktos jeszcze ? dziekuje!

Gość adinnaaaa
tez zalezy jakie masz wlosy. jak dosc gest i proste to znaczy takie druty to najlepiej wygladaja na prosto sciete. a jak masz rzadkie i jeszcze sie podkrecaja to pocieniuj

Gość adinnaaaa
chociaz jak sa bardzo rzadkie to cieniowanie tez nie bardzo. bo wtedy takie straki sie robia

Gość kocicaaaaaa123
no wlasnie, trudna decyzja. moje wlosy sa dosc grube ale nie jakies rewelacyjnie grube. jak je umyje i zostawie do wyschniecia to troszke faluja. nie wiem juz sama. zeby wygladaly super musze je wyprostowac i wtedy fekt obciecia rowiutkiego jest fajny. ale gdy nie wyprostuje to nie wygladaja jakos specjalnie. nie wiem juz.

Gość mnekjnkeq
Może wrzuć jakąś fotkę (może być bez twarzy) i wtedy zobaczymy? Ja ogólnie lubię długie gęste, prosto ścięte wlosy ale fakt, trzeba mieć do tego bardzo regularne rysy twarzy

Gość kocicaaaaaa123
kurde nie mam takiej fotki ktora pokazuje dokladnie wlosy. w kazdym badz razie nie mam pieknych regularnych rysow twarzy. ech. moze na razie zostawie niech podrosna, moze bedzie lepiej. a na wesele mojej siostry w czerwcu pokombinuje.

Gość katjuszaaaaaaaaaaaa
zalezy jakie masz te wlosy. jesli geste i grube to smialo mozesz cieniowac. natomiast jesli rzadkie to radzilabym zostawic je rowno obciete bo rzadkie i wycieniowane wygladaja jak polamane i przypalone piorka :-O sama mam rzadkie, dlugie do ramion, ufrabowane na platynowy balejaz i pocieniowane :-O wygladaja okropnie i co miesiac podcinam dluzsze pasma aby byly rowne w koncu z tymi krotszymi bo wygladam jakbym miala siano i puch na lepetynie :-O

Gość jsdmirg
to sie nazywa STOPNIOWANIE nie cieniowanie :) a co do tematu - to ja miałam rowne i 100 razy bardziej wole wystopniowane, lepiej sie układają

Gość może tylko minimalnie
na samych końcówkach - zobaczysz i dopiero wtedy zadecydujesz, co dalej?