Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aex

Pocenie sie

Polecane posty

Gość aex

Witam Od bodajze roku mam problem z poceniem sie. Nie wazne czy to jest wiosna, lato, jesien, zima. W lecie przejde kawalek i juz czuje wilgotne pachy. Tarczyce, cisnienie i inne rzeczy w normie. Nie mam alergii ani zadnych chorob genetycznych. Dodam, ze Etiaxil mi nie pomogl. Aplikuje go codzinnie, skora nie jest podrazniona a mimo to nie dziala. Co moge zrobic?

Gość a używasz go na noc?
?

Gość khymkhymkhym
skoro podstawowe badania sa ok, to moze urok dojrzewania? Sprobuj pic szalwie, a noz pomoze ;)

Gość akihuro
spróbuj srodka antidral mi pomogl a w dodatku jest tanszy niz etiaxil

Gość aex
Etiaxilu byl nakladany na umyte i suche pachy i nic. Ile mozna dojrzejwac? ;D Sprobuje tego Antidralu a jezeli nie pomoze to sprobuje z ta szalwia.

Jak Etiaxil nie pomógł to Antidral raczej też nie pomoze.To dziwne,ze to Ci nie pomogło.Ja na Twoim miejscu wybrałabym sie do lekarza albo spróbuj moze tabletek z apteki,sa takie specjaln na zmniejszenie potliwosci,z jakimiś ziołami

Kup super deo w aptece. Pocenie to naturalna sprawa chyba ze zbyt mocne. Nos tez sobie zatkasz ;)

Gość może spróbuj
zmienić dietę. wydaje mi się, że sporo sztucznych ulepszaczy w produktach spożywczych może dawać podobne objawy.

Gość aex
Chodzi wam pewnie o tabletki Perspi Block (czy jakos tak). Niestety one tez nie pomogly, a u lekarza bylam z tym to kazal mi zrobic badania na tarczyce. Wszystko wyszlo w porzadku. Lekarka stwierdzila ze to jest spowodowane dojrzewaniem ale te plamy pod pachami naprawde mi przeszkadzaja.

Gość wdkhsdabcdvhgfs
wolalabym miec mokro niz tak jak mam, ze nie czuje ilgotno pod pachami tylko smierdzi potem jak niewiem:/