Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia00

Odrzucenie?

Polecane posty

Gość glupia00

Mam 17 lat. Napisałam do pewnego chłopaka na początku weekendu że chciałabym go bliżej poznać. Bo mi się spodobał. Trochę popisaliśmy. Napisał, że mnie kojarzy. Dzisiaj w szkole nie powiedział mi nawet tego głupiego 'czesc' tylko przeszedl sie tak jakby specjalnie kilka razy w ciągu 5 min tam gdzie ja bylam i mial taki dziwny wyraz twarzy.. Nie wiem co mam myśleć o tym, nie wiem czy wypada do niego jeszcze kedyś napisać nic nie wiem.. Czy ja mam az tak wielkiego pecha?!?! ;/// Co wy byście zrobiły na moim miejscu? Odpuścić sobie?

Gość lolaaaaf
faktycznie głupia jesteś :p

Gość glupia00
Bo to jA Zrobilam pierwszy krok i do niego napisalam?! wiec jak mialam jeszcze sie witac z nim , przeciez to by bylo narzucanie sie jakies..

Gość Łokieć
bo w rzeczywistości to wygląda tak że jak ona zrobiła pierwszy krok to etykieta (nienawidzę tego słowa) nakazuje mu zrobić następny. To obrzydliwie blokuje związki:(

Gość lolaaaaf
Levviatan nie bądź idiotą. dziewczyna nie będzie pierwsza mówić cześć. tak samo jak wg mie nie powinna pierwsza pisać , ale to tylko moje zdanie. On sie speszył , tak sądzę.

Gość wiem,ze smieszne ale prawdziwe
no to jeżeli dzisiaj sie do Ciebie nie odezwie to znaczy po prostu,że nie jesteś w jego typie...no sama pomyśl jakby mu zależało to by napisał . Chyba,że jest nieśmiały..

Gość glupia00
Więc co wy byście zrobili na moim miejscu? Błagam dajcie jakąś radę.. Bo ja nie wytrzymam;/ Nie wiem jak mam w szkole się zachowywać jak go zobacze czy udawac ze go nie znam czy co.. Nie wiem :(

Gość glupia00
No a jak jest niesmiały to co? Bo może i on jest. Ale co to zmienia?

Gość Łokieć
czekaj aż on się odezwie, ale nie pękaj. Ja tak zrobiłam raz i kolo w końcu sam zagadał:)

Gość wiem,ze smieszne ale prawdziwe
ignoruj bo tak naprawdę nie wiesz na czym stoisz.jakbyś zagadała to by mógł faktycznie pomyśleć ,ze jestes nachalna czy coś. Zrobiłaś swoje teraz poczekaj.

Gość glupia00
Teraz to ja nawet bede wstydzic sie na niego patrzec w szkole bo czuje sie ze sie strasnzie wyglupilam tym ze do niego napisałam i pokazalam ze jestem nim zainteresowana.. Bardzo źle sie czuje;/

Gość Łokieć
coś ty, żaden tam wygłup, jemu się to pewnie podoba tylko nie chce ci okazać jak bardzo go to cieszy bo myśli że wyszedłby na niewyżytka. Zawsze tak jest.

Gość glupia00
Więc 'Łokieć' dajmy na to ze on jest niesmialy bo tak nawet mi sie wydaje ze jest. więc co ja mogłabym zrobic by go przekonac do siebie? ale tak by to nie wyglądalo ze sie narzucam.

Gość Łokieć
jak go spotkasz to nie udawaj, że go nie widzisz bo pomyśli że go zlewasz, ale na razie nie podejmuj inicjatywy wykraczającej ponad "cześć", bo potem koleś się przyzwyczai że ty bardziej za nim latasz niż on za Tobą.

Gość glupia00
a co myslisz o tym gdybym mu napisala ' Rozumiem, że się tylko wygłupiłam tym napisaniem do Ciebie ;/ Ok spoko, nie było tematu ' Co myślisz? Wtedy chyba nawet jak jest niesmialy to by cos odpisal

Gość Łokieć
Uchowaj boże ! Wtedy on pomyśli po A że go nie chcesz, a po dwa, będzie miał satysfakcję że to laska za nim lata, a nie on. Niech żyje w niepewności, Ty nic na tym nie stracisz, a kolo z czasem się zastanowi o co chodzi i sam zagada choćby w pragnieniu sklasyfikowania waszej znajomości w przeszłości lub jako związek:). Ale jak zagada to go nie spławiaj.

Gość jsdmirg
wg mnie następnym razem jak sie bedziecie mijac to możesz sie chociaz usmiechnąć. Jak ponownie bedzie odpierdalał takie szopki - nie powie nawet czesc - to olej po porstu. na pewno nie pisz do niego tego co chciałas powyżej! Pomysli ze jestes jakas dziwna.... bądz ponad to i go ignoruj

Gość niconico3
da mi jakąs rade może jeszcze ktoś? :(