Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniczek1

proszę pomocy! Orgazm!

Polecane posty

Gość Moniczek1

Witam, Jestem młodą osobą i jakiś czas temu (koło dwóch lat) zaczęłam współżyć. Jestem w stałym związku z tym samym mężczyzną. Mój problem polega na tym, że udaję orgazm. Potrafię się sama do niego doprowadzić. A on doprowadza mnie rzadko. Udaję, bo nie chcę, żeby było mu przykro. Z drugiej strony, jest mi z nim w łóżku, i nie tylko, naprawdę wspaniale. Ale męczy mnie to. Nie chcę udawać. Błagam poradźcie, co mam zrobić:(

Gość Tak tak tak...
a ja z mezem jestesmy 5 lat razem a po slubie pol roku i ani razu nie mialam orgazmu pochwowego! i co ja mam zrobic?

Gość DUZY PEN 4U
strzel se w łeb:D

Weź Jego łeb między nogi, i poprowadź Swoimi dłońmi. Steruj, kieruj, ucz!

no wlaśnie jak sam się nie domyśla to mu powiedz i pokaż co i jak ma robić, każda kobieta jest inna i potrzebuje innych bodźców, żeby dojść

musicie się nauczyć przeżywać orgazm z drugim partnerem a nie jest to takie proste Dlatego konieczna jest rozmowa jak ma was stymulować i nie zamieniać się w obserwatora czekającego na wielkie... bum a odbierać stymulacje tak jak podczas masturbacji

otóż to, jak będziesz się tylko skupiać nad tym kiedy nadejdzie orgazm to nici z tego, trza się wyluzować i zapomnieć w doznaniach i samo przyjdzie:)

nic Moniczek 1....może nie pociąga ciebie w łóżku dostatecznie ,znajdź sobie kochanka

Słuchaj kochana, dla orgazmu trzeba się wyluzować. Musisz naprawdę się kochać, a nie chcieć osiągnąć sam orgazm.. Świetne, jedyne i sprawdzone specyfiki, które pomogą Ci bardzo łatwo dostać orgazm podczas penetracji są m.in tutaj: http://intymnosc.pl/aff/sklep/libido-kobiet-c-79.html Wiem, bo to jedyne miejsce, które dla mnie jest zaufane w internecie. Powodzenia i nie daj się!

Gość WiFi2
Moniczek!Otóż proponuje najpierw razem iść pod prysznic,niech On stanie z tyłu za Tobą,a Ty połóż mu swoje dłonie na jego kark...niech wypieści Twój sterczący biust mydlanymi rączętami...swoimi pośladkami będziesz czuła jego sterczącego konara....potem niech Cie wytrze ręcznikiem,zaniesie na łóżko...niech wmasuję całe Twoje plecyki olejkiem eterycznym o zapachu eukaliptusowym,potem niech wypieści caaały Twój przód....a potem niech zagłębi się całymi ustami w Twą namiętną myszkę...niech miętoli ją długo...aż do explozji Twojego organizmu....tylko masz się wyluzować kompletnie.......*Pozdro!