Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierzba placzaca

SAMOTNOSC

Polecane posty

Gość wierzba placzaca

Za 5 mies wychodze za maz niby jestesmy szczesliwi niby wszystko sie uklada ale dopadla nas niesttey codziennosc oboje pracujemy ja koncze trudne studia jestesmy w trakcie poszukiwania mieszkania i zalatwiania nauk przedslubnych i nie ma czasu na NAS :(:( Od dawna juz ze soba nie rozmawiamy tylko prowadzimy konwersacje dotyczaca naszej pracy urzadzenia mieszkania i jego kupna A gdzie my gdzie uczucia ?? Nawet nie wiem co moglabym kupic mu w prezencie swiatecznym bo tak malo teraz o nim wiem ze nie mam pojecia co sprawiloby mu radosc. Problemy chowamy ukrywamy wzajemnie przed soba nie celowo tak poprpstu nigdy nie ma dosc czasu zeby usiasc i wszystko wyrzucic z siebie brakuje bliskosci zeby odwazyc sie mowic o tym co nas trapi Narzeczony byl dzisiaj 2 godziny zle sie czul wrocil do domu dobre i te 2 godziny ale spedzilismy je na przegladaniu mieszkan. Nawet nie mialam okazji zeby chociaz sie przytulic. Strasznie czuje sie samotna :( Nie powiem mu tego bo juz nie umiem czasem podjemuje proby ale przeciez sa inne wazniejsze rzeczy :(:(:(:(

Gość jatalo
może to nie Ten?