Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tenjedenR

Nie chce jej się...

Polecane posty

Mojej dziewczynie nie chce się ostatnio ze mną kochać (ostatnio tydzień temu) a mnie już bierze nerwica, bo chodzi przy mnie w bieliźnie, co mnie bardzo kusi. A mojego penisa już chce rozwalić. Jesteśmy ze sobą ponad 3 lata, kiedyś to było codzinnie, a ostatnio jakoś żadziej. Czym ją podkusić? na razie próby są marne. Pozdro

Gość ona musiala
po prostu znalesc sobie innego, proste ;)

Gość IMO13723
"ona musiala po prostu znalesc sobie innego, proste" Ja bym powiedział, że otrzymuje swoją dzienną porcję KUTASA gdzie indziej, ale powyższy tekst także dobry. :D

siedze z nią całymi dniami, można powiedzieć że nawet z nią mieszkam także nie ma kiedy się spotkać z innym, poza tym ufam jej

Gość soryyyy ale najwyrazniej
jestes kiepski w te klocki skoro jej juz sie nie chce 🖐️

nie rozumiem, prosisz o radę, a jeśli chcę Ci udzielić jakich wskazówek i w tym celu pytam się o pewne rzeczy a Ty nie odpowiadasz na nie, to sam sobie w tym momencie dowalasz. szukasz pomocy czy tylko chcesz wyżalić bo to różnica.

Rozmawiam z nią o tym bo jesteśmy szczeży i zawsze o wszystkim sobie mówimy, ogólnie rozkręcamy atmosfere jest fajnie i wogóle i wtedy się kochamy, ale kiedyś było to częściej, nie było potrzeby rozkręcania itp. po prostu zawsze chciało Nam się obojgu a teraz jej się chce mniej, noi chce już założyć rodzinę ze mną i być w ciąży jak już przestanie brać tabletki. Ale w sumie zauważyłem że zanim zaczęła brać to było codzinnie a potem przy pierwszych i kolejnych opakowaniach to malało i tak do dzisiaj raz na tydzień, półtora

tabletki obniżają libido, wiem to akurat z autopsji. może spróbujcie czegoś nowego, może gdzie indziej. a może juz się wyszumiała seksualnie, a skoro jesteście szczeRZy i rozmawiacie, to o tym z nią nie pogadasz? zastanawiające to jest? czemu ludzie zamiast rozmawiać z partnerem od razu szukają pomocy na forach, przecież to nie wzmocni waszego związku.

Rozmawiam z nią, powiedziała że po prostu już nie ma aż takiej ochoty tego robić codzinnie jak kiedyś, że troche jej przeszło, nadal chce czuć tą bliskość ale nie tak często, dlatego sam nie wiem dlaczego tak się stało