Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ygugugjkhgjkhghjkgjk

Stwierdzam ze 80 procent wygladu faceta to ciuchy

Polecane posty

Gość ygugugjkhgjkhghjkgjk

Mam kumpla, zawsze niezauwazalny dla dziewczyn, traktowany jak powietrze(notabene tak jak i ja ) . Niedawno sie odmienil, tzn wystarczylo ze kupil ladne wypasne ciuchy (starzy mu kupili), jakies takie swetry, bluzy drogie, kurtki ze skory i nie ze skory, no kurwa wszystko wszystko. No moze jescze sie ostrzygl bo zawsze chodzil w takich za dlugich posklejanych krecacych sie wlosach. Teraz jak gdzies idziemy, robimy jakis wypad, akcje, dziewczyny ktore go poznaja twierdza ze jest przystojny i sa nim zywo zainteresowane (WTF???) . Ostatnio oniemialem nawet bo na jednej z imprez uczelnianych (impreza w akademiku) laski doslownie wchodzily na niego, jak sie troche spily to myslalem ze go tam przeleca. Pozniej jedna spotkalem pod dziekanatem gadka szmatka i pyta sie mnie czy mam numer do goscia.. No troche sie podkurwilem , sami rozumiecie. Tak wiec stwierdzam ze gro wizerunku kolesia to sa ladne ciuchy w ktorych sie dobrze wyglada, co otym myslicie?

Gość o kuuuuuuuuuurcze pieczone :D
każda dobrze ubrana osoba jest atrakcyjniejsza od szaraczków :P

tak to prawda , gdy koles ubiera sie nijak to zadna na niego nie spojrzy no chyba ,ze jakaś szara myszka ,posunę się nawet do stwierdzenie ,ze to właśnie ubranie pociąga noi 10% bym dała jeszcze stylizacje czyli modne włoski ! facet zadbany i modny =facet rozchwytywany !(oczywiście na pierwszy rzut oka póżniej przy blizszym poznaniu charakter ,ale to juz inny temat) takze stwierdzenie ,ze nie szata zdobi człowieka jest juz dawno dawno nieaktulane !

Gość jkdka
myslicie ze bazyl w jakis dobrych ciuchach bedzie lepszy od doobrze zbudowanego przystojnego typa w spodenkach i sandalach?

Gość do autora ...
na ładnym wszystko ładnie wygląda

Gość do autora ...
jkdka myslicie ze bazyl w jakis dobrych ciuchach bedzie lepszy od doobrze zbudowanego przystojnego typa w spodenkach i sandalach? spodenki i sandały wskazują na pizdowatość charakteru

Gość mysle ze totalny bazyl nie
ale wystarczy ze bedzie sredni z ryja i juz bedzie lepszy niz z natury od niego przystojniejszy ale w dennych ciuchach. Powiedzmy tak: przecietniak w brzydkich ciuchach 3-4/10 przystojniak w brzydkich ciuchach 6-7/10 przecietniak w extra ciuchach 7/10 przystojniak w extra ciuchach 9-10/10

Gość uopuouuouou
.