Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość możeWY

Możliwe ?

Polecane posty

Gość możeWY

Witam! Wczoraj wieczorem i dziś kochałam się z chłopakiem. Rano skończył we mnie. Okres dostałam 6 Kwietnia, dziś mam kończący się okres. Okres mam co 26,27,28 dni. Biorę tabletki anty ale miałam 7-dmio dniową przerwę zeby wystąpił okres. Czy jest możliwość zajścia w ciąże ??

Gość możeWY
Ale ja jeszcze nigdy nie używałam dodatkowego zabezpieczenia w tej 7-dmio dniowej przerwie... Więc właśnie pytam czy jest możliwość zapłodnienia ?

Gość juleczka145
w czasie siedmiodniowej przerwy nie trzeba brac żadnych dodatkowych zabezpieczeń. Proszę przeczytać dobrze ulotkę , ewentualnie w necie poszukać info na ten temacik ;)

Gość owakaka
podczas tych 7 dni przerwy nie potrzeba dodatkowo sie zabezpieczac. tabletki dzialaja nawet wtedy. poczytaj ulotke

Gość możeWY
Po prostu odpowiedziałam, że ja nigdy się nie zabezpieczam dodatkowo w tych 7-dmio dniowej przerwy bo wiem, że to nie konieczne. Tylko pytam czy jest możliwość zajścia w ciąże ?

Gość możeWY
Do wytrysku doszło dziś rano. Z obliczeń kalendarzyka dni płodnych wychodzi na to, że 16 kwietnia bede miała dni płodne a plemniki mogą przeżyć od 5 do 7 dni. Więc dlatego pytam.

Gość Jakie dni płodne??!!
Nie ma dni płodnych przy tabletkach!!!!!!!!!!Po to je się bierze żeby nie było prawda??Dziewczyno poczytaj a nie durne pytania zadajesz.Kalendarzyk to ty wyrzuć.I pamiętaj że nie ma też okresu tylko krwawienie,plamienie z odstawienia

Gość możeWY
Jakie dni płodne??!! - w dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe nawet taki przypadek. Mało jest tematów na kafe ze dziewczyna zaszła w ciąże biorąc REGULARNIE tabletki anty. Więc się tak nie dziw i nie mów mi żebym poczytała "bo durne pytania zadaje"