Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 56u657iu6

KTO MA AVASTA I TERAZ MU SIE STRONY BLOKUJA PRZEZ WIRUSY?!!!

Polecane posty

Gość Davetch
aktualizowałem avasta u mnie wszystko jest ok. nie wiem czemu macie problem z avastem?

Gość samanta64
no wlasnie nie wiemy czemu mamy problem ale ja jeszcze cos zauwazylam wywalilo mi sterowniki od karty dzwiekowej

Gość ui8090
jak to sterowniki?

Gość samanta64
jest jeszcze jeden prblem nie moge avasta z powrotem uruchomic wszystko wylaczone wyglada na to ze avast padl na cacy

Gość samanta64
no poki co tylko narazie widze ze sterownik od karty dzwiekowej szlag trafil

Gość ui8090
to co to za cholerstwo jest?

Gość samanta64
a cholera wie co za darmowe badziewie nie dosc ze pada blokuje wszystko wywala z kompa cos to czort wie co jeszcze

Gość cdssddfedfe3
Żadne cholerstwo. Testowałem skrypt na Kafeterii. Był napisany w PHP i miał za zadznie tozwalić komputer źle chroniony. A że używacie Avasta, to pozwolił skryptowi zadziałać.

Gość samanta64
to dajcie nazwe czegos porzadnego

Gość fdgthdty
łoj ja tez to mam

Gość samanta64
witam no i dzis nie moglam avasta uruchomic musialam odinstalowac i na nowo wgrac. malo tego musialam nadgrac system bo avast mi poblokowal co nieco szok.po wgraniu wszystko wrocilo do normy pytanie tylko na jak dlugo

Gość e... tam
pieprzyć AV :P po ki ch... wam to?

Gość jestemzmiasta
no u mnie to byla masakra.rano wstalam,wlaczam kompa i... nic!! to znaczy: otworzył sie pulpit,pojawila sie tapeta i na tym koniec. zadnego ruchu nie moglam zrobic bo wsystko muliło,stało,nic do przodu.moglam tak czekac 3 godziny i na zadna strone nie mogam wejsc,resetowalam ,nic. okazalo sie tez ze avast jest wyłaczony wiec chcialam wlaczyc i tez nie mogłam.płyty zadnej tez nie mogłam wrzucic bo nic nie odtwarzało,nawet do kosza nie mogłam wejsc.musialam zawolac informatyka.naszczescie wszystkie dokumenty ocalały.wgralam sobie od nowa avst i jak narazie jest ok.tylko na jak długo? on mowł,ze dobry jest jakis mikrosoftsecurity ale ja sie nei znam i wgrałam avasta. a jak u was?

Gość samanta64
witam poki co jest ok ale jak jeszcze raz taki numer avast wykreci to go w czorty wywale mialam to samo jestemzmiasta z tym ze po ktoryms razie resetu zaskoczylo na tyle ze pociagnelo plyte z systemem

Gość jestemzmiasta
ja nie mogłam płyty wlozyc bo hccialam zrobic format ale nic mi nie odtwarzało poprostu wszystko stało w miejscu,nic mi się nie chiało otwierac.naszczescie teraz jest ok.no ale jak nie avast to co?

Gość samanta64
zachwalaja avire w koncu mozna wszystkiego wyrobowac

Gość Bernorot
DLatego uważam, że powinniście korzystać z dobrych sprawdzonych antywirusów takich jak Avira czy Filemedic.

Gość Degis
Dlatego uważam, że warto korzystać z naprawdę dobrych antywirusów takich jak chociażby Nod czy Filemedic.