Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xu

nietykalna britney spears

Polecane posty

Gość Xu
I czego ja bmam jej niby zazdrościć, poyebało cię? To że robi z siebie idotke na każdym kroku????? Wolałabym skonać anonimowo pod mostem jak ostatni nędzarz, niż przeżyć chociażby jeden dzień z jej "karyery" . Pfff!

NIE JESTEM JEJ FANKĄ IDIOTKO, NAWET NIE SŁUCHAM JEJ MUYKI, TYLKO CZASEM ŚLEDZE NEWSY. Jesteś poprostu strasznie naiwna, i wierzysz we wszystko co piszą tabloidy i wszystkie portale plotkarskie, współczuje..

Tak, tak tu przekonujesz, a pewnie sama zyjesz od 1 do 1 nie masz na drozsze ciuchy i jeździsz starym polonezem. Ale niee, kto by śmiał powiedzieć że zazdrościsz, 150 mld na jej koncie, nie śmiała bym...

Gość hwewe
ale ona ma przerypane z tymi paparazzi

Gość masz coś z mózgiem??????
tak to z tymi gwiazdami jest-nam sie wydaje ze blyszcza na firmamencie tak jak w zyciu prywatnym a tym czasem prawda jest smutna-zycie za miliony ale od kontraktu do kontraktu-kiedy taka osoba jest potrzebna to robia z niej projekt szybko i sprawnie by trzepac kase...kiedy nie ma koniunktury....bywa ze w mediach pojawiaja sie przecieki o tym jak x,y,z leży gdzies tam na odwyku robiac pod siebie albo dajac upust symptomom wspomnianej tu choroby afektywnej dwubiegunowej lataja nago po parku z dezodorantem w doopie-slawa ma rozmaite oblicza

pewnie, że ma przerypane, piernie a już cały świat o tym wie, a taka idiotka jeszcze powie że ona "specjalnie płaci paparazzi, żeby jej cykali zdjecia, i robili z niej idiotke, bo ma z tego kase" Ona nie jest jakaś gwiazdka która upada, ona jest ustawiona do końca życia i nie musi szukać sztuczek żeby zarobić...

Gość masz coś z mózgiem??????
B.S. nie jest ani doskonala ani utaentowana....tylko doskonale zagospodarowana przez okreslone labele muzyczne jakie pompuja w nia miliony by wyciagnac potem ich setki a tzw ''fani''sie jaraja...pozdro wam hey!!!

Gość Xu
ustawiona do konca zycia moze i tak ale za najbliższy proces ktory ja czeka moze baaaaaaaaaardzo słono zapłacic

ona, takich procesów już wiele przeszła, i te wszystkie hieny, które żerują na jej pieniądzach gówno dostaną. Ona ma takich prawników, którzy kosztują tyle co taki ochroniarz przez całe życie nie zarobi, więc ma marne szanse na wygraną.

Gość google donosi----
Dziś 50 rocznica pierwszego lotu człowieka w kosmos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hwewe
przeciez ona juz od najmlodszych lat siedziala w show-biznesie, byla chyba najwieksza amerykanska gwiazda, obok MJ, musi byc niezle skrzywiona na psychice

Gość Xu
A NO WIDZISZ, SAMA PRZYZNAJESZ!!! Ma prawników, którzy wybronią ją ze wszystkiego, bo przez nią HOJNIE OPŁACANI! A nawet jeśli nie bezpośrednio przez nią, to przez jej ojczulka, który też przecież ma w tym swój własny interes. Wypinała tyłek, faceta doprowadziła do wyczerpania psychicznego i bansuje sobie dalej. Cała ona. Bo ona nie podlega kodeksowi karnemu. dlaczego? bo to jest BRITNEY!!! Żałosne, kurna

Napewno, nie miała ani dzeciństwa, ani, normalnego życia, jednak miała życie w szoł biznesie. Nie trujmy się, szołbiznes też ma swoje plusy, które może i nawet przeważają nad minusami, jednak i tak psychika jest zmieniona..

Gość jack ill
pogięlo Was?

Gość Xu
Kurna, wspominałam o tym wcześniej , czytaj uważnie, dziewczyno >.

Ale ty naiwna jesteś:o, Jakiś ochorniarz napierdolił policji pierdół a ty we wszystko wierzysz. A w to że Doda się potajemnie z Majdane orzeniła też wierzysz bo podobno tak w sobote zrobili, boże co za kretynka..

Gość hwewe
nawet jesli wyglupiala sie dla slawy, to sorry, ale to nie jest normalme, przypomina mi z reszta Amy Winehouse, tak samo sie stacza

Gość pewne info...
zabiłam pajonka=Xu koniec kur....tej zabawy jazda do łóżka bo jutro cie znowu Stara będzie wpychać do gimbusa w koszuli nocnej------------FUCK OUT!!!!!!!!!!!! :classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool:

Ami Winehouse, to już się stoczyła na dobre. Ona ma już znisczony mózg, heroiną i będzie upośledzona do końca życia. Britney wydała nową płyte, jedzie w trase koncertową, wcale nie musi pokazywać piczki, żeby zarobić, ona robi to inaczej, normalnie ;)

Gość Xu
jak już powiedziałam. Będziesz nam tu w kółko pier.dolić, że wszyscy próbują wykorzystać Britney dla kasy, ona TEŻ JEST tylko człowiekiem ( tak jak to zresztą powtarzasz), więc i ona powinna podlegać prawu. Tylko że znowu wyskoczysz mi z tekstem, że wszyscy ci, którzy ją pozywają, robią to tylko po to by wyłudzić od niej kase bo jest sławna i bogata i koło się koorwa zamyka! :[....

A, co nie podlega prawu.? Jesy ubezwłasnowolniona Nie ma praw nad dziećmi Skazana na więzienie w zawieszeniu za prowadzenie bez prawa jazdy Skazana na baardzo wysoką grzywne za ucieczke jak porysowała samochód mam dalej wymieniać?

Gość Xu
Przecież ona cały czas ma te dzieciaki przy sobie, o czym ty gadasz????!

Gość jack ill
biedna brit wszyscy o niej plottkują:(

Gość hwewe
ale jak to jest, ze takie gwiazdy jak np Madonna, Osbournowie jakos sobie radza ze slawa, a inne nie, jakas slaba psyche maja

Gość maiboo
Maonna, Osbournowie jakos sobie radza ze slawa czyzby?

Gość Xu
napewno lepiej niż ta blondi