Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidzefaceetow

Czuję się jak głupia, naiwna dziewczyna ... :( Co robić?

Polecane posty

Gość nienawidzefaceetow

Poznałam chlopaka na imprezie, tanczylismy duzo, glownie przytualnca. Przyznaje troche wypilam. I pocalowal mnie podczas tańców, jednak ja tego nie chciałam, szybko przytuliłam się do niego ( jakby schowałam) aby już nie próbował. Ja jestem człowiekiem szybko przyzwyczajającym się do innych i takie rzeczy traktuje bardzo serio. Jednak on okazał się chłopakiem, który wyrywa dziewczyny na jedną imprezę, a ja okazałam się jedną z wielu. ostatnio podobno też całował się całą impreze z inna dziewczyna - moja kumpela widziała. Jest mi przykro, ponieważ tak naprawdę on mnie olał i potraktował jak zwykłą, pustą laskę, która dala się nabrać. Czuje sie strasznie, on bardzo mi sie podobal, a ja dla niego jestem nikim :/ Nie mam pojecia co mam robic :(

Gość vdafvafsvsdf
mam to samo :( chciałem poznać właściwości fal dźwiękowych i kicha... co ja pocznę

Gość nie pyszcz
sie na imprezach

Gość dnoooo
o boszz, ale masz problem L:O

Zachowałaś się bardzo kobieco i to na pewno nie uszło jego uwadze:) Na pewno nie masz powodu czuć się ani głupio, ani naiwnie! Ruzumiem, że bardzo Ci się podoba nadal i jesteś zawiedziona, ale nie masz wpływu na jego zachowanie. Za to zdecydowanie możesz być zadowolona z siebie.

Gość gość
Poczekaj, aż przyjdą życiowe problemy... Jesteś b.młoda, więc rozumiem, że to KATASTROFA