Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sponsor z wielkiego miasta

Operacja twarzy u faceta

Polecane posty

ginger21 -> zdaje sobie z tego sprawe, ze bedzie miala tam przystojniakow. Jednak jest ona bardzo wstrzemiezliwa w swoich poczynaniach seksualnych i watpie, zeby jakikolwiek z owych przystojniakow byl w stanie to przeskoczyc.. ale to się jeszcze okaże. Jestem jednak w stanie sam sie odkochac gdybym stwierdzil, ze nie mam szans na pozytywny final tej historii :P Poza tym nawet gdybyscie mieli racje, to wciaz wiele nie strace jesli zrobie ta operacje nawet gdybym ja robil tylko dla niej, bo place za nią tylko pieniedzmi i kilkoma godzinami :) Jak sie nie uda to najwyzej za rok popadne w drugi/alkoholizm i tez bedzie fajnie :P

sponsor... heh co do dziewczyny zobaczysz jak się przeobrazi, gdy na ulicy 70% facetów zacznie otwarcie chwalić jej wdzięki... dziewczyny z wschodu nie są przyzwyczajone do takiej adoracji i na pewno spodoba jej się to i zacznie się otwierać na mężczyzn... sama to przeszłam... Jeśli chodzi o tą dziewczynę to nie ma szans... ale operację zrób, bo na tym nie stracisz...