Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sponsor z wielkiego miasta

Operacja twarzy u faceta

Polecane posty

Gość refererek
sponsor naucz się czytać, kobiety wolą męskich facetów a nie lalusiów

Gość truest orginal blob the killer
sponsor - policz ile taka operacja kosztuje, razem z niezarobionymi pieniędzmi ( bo zaraz po operacji do pracy się chyba nie wraca ) i pomyśl czy za te pieniądze nie lepiej jakąś miłą studentkę zasponsorować.

jeżeli ta twarz jest dla ciebie aż takim problemem to jasne... ja operowałam szczękę... jednak nie idź w przesadę, bo potem twarz zacznie przypominać maskę, a tego nie chcemy... prawda?

xmetaxa - jak jest szpetny to kopa w d najwyżej zarobi

podszyw - zapomniałeś o :classic_cool: :)

Dlatego, ze widze ze ewidentnie kobiety uwazaja ze jestem zbyt brzydki, aby z nimi byc i do tego grona nalezy ta, ktora mi sie podoba. Bardzo dobrze sie rozumiemy, moim zdaniem niemalze idealnie do siebie pasujemy. Ponadto nie jestem ani ciota, ani lalusiem, ubieram sie dobrze, jestem bardzo inteligentny, zabawny, potrafie sprawic zeby kobieta sie dobrze czula w moim towarzystwie i jednoczesnie staram sie byc czuly wobec niej, jestem tez bardzo bogaty, staram sie byc szarmancki i męski (naturalnie nie zawsze wszystko wychodzi, ale wciaz do cioty mi daleko). Mam średnie ciało, cwicze od niedawna (2 mies.) na silowni i jestem coraz silniejszy, wygladam tez coraz lepiej. Natomiast wyglad twarzy mam nieco ponizej przecietnej, choc slyszalem rozne opinie, ale z reguły pozytywne (nigdy bardzo negatywnej nie uslyszalem). Jestem średnio-wysoki (180cm), ale wyższy od niej o 7 cm, czyli moim zdaniem idealnie. Jednak nie potrafie sprawic, zeby ona chciala sie do mnie bardziej zblizyc. Zawsze jak widzi przystojnego faceta (ktorym oczywiscie wg niej nie jestem) to sie zachwyca jaki to on przystojny. Nie mam ochoty czekac X lat, zeby nagle stwierdzic, ze to nie chodzi o moj wyglad twarzy (albo, ze jednak chodzi!)

Gość dede1
twój opis jest bardzo inteligentny i zabawny pękam ze śmiechu, jeśli to miała być przerysowana ironia to osiągnąłeś sukces

hmm sponsor... czyli chcesz zrobić to dla niej? Wiesz no nie chcę Cię martwić ale skoro ta kobieta już Cię zna i zdążyła nieco bardziej poznać i nic do Ciebie nie czuje, to nawet jeśli zmienisz ten nos, to nie sądzę żeby coś poczuła... chociaż mogę się mylić... Ale i tak jestem za tym żebyś sobie ten zabieg zrobił, poczujesz się przede wszystkim lepiej sam ze sobą, wzrośnie Twoja pewność siebie a co za tym idzie zwiększysz magnetyczne przyciąganie płci przeciwnej. Haha muszę Ci się przyznać że ja mam też dość spory nos, a już w porównaniu do mojego faceta to wręcz ogromny... ale ja lubię duże nosy jak np Kayah ma albo Steczkowska, jak jeszcze są orle to już w niebie jestem... a najbardziej podobał mi się noc Adrien'a Broody'iego jak grał w filmie Pianista... no nos... chodzący seks jak dla mnie :P

Gość dede1
wiesz co ? spytaj się ginger , ona ci wyjaśni co to znaczy seksowny chłopak

Gość dede1
o wilku mowa :p

Gość Navya
Jak operacja sie uda to nikt nie musi o niej wiedzieć przecież więc co za problem

Nie sadze zebym kiedys spotkal druga taka dziewczyne, wiec tak, zrobilbym to dla niej. Zgodzila sie ze mna jechac na semestr na erazmusa za 4 miesiace do francji. Bedziemy rpawdopodobnie mieszkac w 1 pokoju, wiec musze zrobic wszystko, aby zwiekszyc do maksimum swoja wartosc w jej oczach, dopoki mam jeszcze te 4 miesiace.

sponsor . ..... jesli juz jestescie na etapie ,ze onazachwyca sie innymi w twoim towarzystwie ,to niestety ,ale stanelisce na etapie "przyjaciel".ew. "dobry kumpel" . i nic juz z tym nie zrobisz. ps.jesli to jest prowo -to sie nie zdziwię

Gość dede1
sorry za szczerośc ale gdyby chociaż 10 % twojej kasy w jakiś nieprzetłumaczalny sposób przepłynęło by ci do mózgu albo wiesz co ? niech ktoś cie walnie w głowę , może ta piąta , obluzowana klepka wskoczy ci na miejsce ? , kto wie ?....

ale 'wartość " to nie "wyglad" . ona juz wie ,że jestes wartościowy i nic ci nie da zmiana kształtu nosa. zainwestuj w terapie ,aby sie odkochac ,a jednak pozostac w koleżeńskich stosunkach . pisze teraz jak najbardziej powaznie .

OOOhhh sponsor!!! Parlez-vous franais? Excellemment! Wiesz nie chcę Cię dobijać ale na Erasmusie to ona będzie miała przystojnych facetów na pęczki... a jak jest jeszcze w miarę atrakcyjna to będziesz tam tylko cierpiał... ten wyjazd na pewno was nie zbliży, tego możesz być pewien... Janki ma 100% racji...

Jankesa -> wczesniej jak sie poznalismy bylem ciota, teraz sie bardzo zmienilem i zauwazylem zmiany w jej podejsciu do mnie. W zwiazku z tym jestem w 100% pewien, ze jest szansa na to, zebysmy sie jeszcze bardziej do siebie zblizyli.

Gość dede1
powiedz mi jakby to miało niby wyglądać ? zrobiłbyś sobie tą operacje , ona by cię zobaczyła i co ? np: ooooo!! ale zaje..iście wyglądasz , wyskoczymy gdzieś razem ? albo : ale byłam ślepa , że nie widziałam jaki jesteś przystojny !!!

albo ...> jest ok. teraz możesz szukac dalej ,(bo ja nie jestem zainteresowana toba ,jako partnerem) . no szczerze , tak to będzie wygladac .