Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annnnnnna

Tymbark czysty sok 100% 200ml seria z Puchatkiem

Polecane posty

Gość refererek
na półkach

"Co ważne Świeży Sok Tymbark jest cały czas przechowywany w chłodzie, zarówno podczas transportu, jak i w sklepie, co daje gwarancję idealnego świeżego soku przez cały okres przydatności do spożycia. Jest to świeży sok przeznaczony do przechowywania w chłodzie. Powinien stać w lodówce. Optymalną temperaturą dla naszego soku jest temperatura od 2 - 8 C. Przypominamy o tym komunikatem umieszczonym na etykiecie." Czyli te z półek sklepowych nie nadają sie do podania dzieciom :o

wydaje mi się,że to inna seria. Takie świeże soczki widziałam raczej w buteleczkach w lodówkach.

deli28 chyba masz rację, napisałam do działu konsumenta ale na razie cisza ;) tamte świeże soki mają okres ważności max 3 miesiące, ten co mam w kartoniku jest ważny do grudnia 2011 więc na pewno jest to inny produkt widocznie tak poddany obróbce że może być przechowany bez chodni i przez dłuższy czas. Pytałam bo w PL przedstawiciel handlowy zwraca na to uwagę sprzedawcy, tu gdzie ja kupiłam (polski sklep w UK) nikt na to nie zwraca uwagi :o

Gość iugyu
U mnie w mieście w Kauflandzie jest lodówka na świeże soki, ale nie zwróciłam uwagi jakie soczki tam są. Ale skoro jest to świeży sok to podejrzewam że będzie w sklepach stał w lodówce.

Czyli ten czysty sok to będzie zupełnie inny produkt a to FAQ nijak się ma do produktu pod którym się znajduje ;)

Gość grrrrrr.......
To nie jest zaden sok 100% tylko sok wyprodukowany z koncentratu :O. Nauczcie sie czytac etykietki. Prawdziwego 100% soku jeszcze w Polsce nie widzialam, niestety... ale moge sie mylic bo w Pl od ponad roku nie bylam.

grrrrrr....... spokojnie, po co te nerwy ;) to jest nazwa serii soków, nikt się nie łudzi że w kartoniku kupi sok prosto z sokowirówki ;)

Gość grrrrrr.......
Przeciez ja sie nie denerwuje :D.... tylko tlumacze :) Ten drugi "swiezy sok" to moze i jest 100% ale za to nie "swiezy", tylko pasteryzowany. Jak to pieknie producenci potrafia grac na slowach :O .... Taka falszywa reklama powinna byc karalna i na zachodzie jest. Prawdziwe wieze soki to mozna kupic na zachodzie w szkalnych butelkach i w chlodniach... termin przydatnosci do spozycia ma tylko na kilka dni :)

Gość grrrrrr.......
annnnnnna - nie pytam zlosliwie, zeby nie bylo ;).... Troche Ci sie dziwie : mieszkasz w UK i polskie soki kupujesz ... dlaczego ? Przeciez w UK na pewno lepsze, a przede wszystkim PRAWDZIWE soki mozesz kupic bez problemu...?

grrrrrr....... rozumiem tylko idąc po chleb moje dziecko zobaczyło soczek z Kubusiem Puchatkiem i oczy jak kocur ze shreka zrobił ;) od dwóch soczków nic mu nie będzie tylko właśnie dumam czy ten drugi mu dać czy nie.

Gość grrrrrr.......
no tak, producenci wiedza jak nas podejsc ;)

soczki małe z puchatkiem stoją na półkach, a świeże soki z Tymbarka są pakowane w takie buteleczki - bąbki - bączki i te stoją w lodówkach. sok w kartoniku kosztuje ok 1zł, a świeży ok 4zł za podobną pojemność