Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cipkodrapka

ja i moj wibrator

Polecane posty

Gość Czlowiek_z_bliznami
Skąd jesteś?

Gość sexo_mat
zapraszam na skajp kiciu.. :* nick: sexo_mat czekam..:*

skad jestem hmmmmmmmmmm moze z Pacanowa? a czy to wazne wazne jest to ze nie mam sie z kim kochac a nie robilam juz tego dluuuuuuuuugo a moj bibratorek juz sie prawie zdarl

Gość Czlowiek_z_bliznami
Ważne, bo mógłbym Ci.................. na co będziesz mieć ochotę :P

Gość sexo_mat
rozumiem kiciu, że temat zabawy z kamerką nie wchodzi w gre? ;p

Gość Czlowiek_z_bliznami
No to szkoda... Wymagająca jesteś? Jak każda :D Napisz co byś chciała z hipotetycznym kochankiem robić, przynajmniej ja zobaczę czy bym ,,dał radę" :D

Gość to nie moglas sie podzielic
i pomoc czlowiekowi w potrzebie? :classic_cool:

Gość Czlowiek_z_bliznami
Konkretnie wyjaśnij, dominacja/uległość, oral/anal, fetysze (sang, stóp, bdsm), zabawki, przebieranki inne dodatki...

oral jak najbardzej zabawy roznego rodzaju tez anal nie!!!!! NIE MAM faceta wiec musze zaspakajac sie wibratorem a on nigdy nie zawodzi

Gość Czlowiek_z_bliznami
Orrral super, czynny, czy raczej bierny? :D Zabawy... jakie, w pielęgniarkę, pokojówkę, dominującą panią... czy jeszcze inne? ;)

Gość sexo_mat
jasne, że mam.. napisz do meni an skajpie kiciu to sie przekonasz ile fajnego moge ci zaoferowac ;p

czynny i bierny obustronny raczej a co do zabaw to jestem spontaniczna nie lubie nudy i rutyny a zabawy w pokojowke czy pielegniarke to przezytek ja mam inna fantazje facet jest klawiszem a ja wiezniarka ale mnie to rajcuje na sama mysl

Skoro wiesz co już Cię nie zawodzi, po co te całe insynuacje. :O Zamknij się w czertach ścianach i niech świat zapomni o kobiecie z wibratorem w ręku. :O

Mnie się nikt o zdanie nie pyta i też ile można czekać na pozwolenie , dlatego wpieprzam się w tematy bez pozwolenia.Konsekwencje biorę na siebie.

Gość Czlowiek_z_bliznami
cipkodrapko, wyobraź sobie pewną sytuację; Jest noc, śpisz sobie na więziennej pryczy, budzi Cię odgłos jaki wydaje pałka klawisza przejeżdżająca po kratach. Nagle do twojej celi ktoś wbiega, natychmiast Cię skuwa w kajdanki i zakłada coś ciemnego na głowę, żebyś nie widziała gdzie Cię będzie prowadzić. W pewnym momencie po dłuższym spacerku przez więzienne korytarze masz możliwość zobaczenia gdzie się znajdujesz. Widzisz więzienne piwnice i przed sobą klawisza ze sprzętem na wierzchu. Jesteś skuta, nic nie możesz zrobić. Klawisz podchodzi do Ciebie i w pewnym momencie czujesz że musisz mu zrobić laskę. Nooo i mu robisz, chwilę potem on Ci robi minetkę, potem Cię rżnie na typowo więziennej pryczy (co wydaje charakterystyczny dźwięk) i na końci przyjmujesz grzecznie spuścik do buzi, albo na cycuszki. Za bardzo się nie rozpisywałem na temat samego stosunku, w sumie chciałem się dowiedzieć czy mniej więcej takie coś Cię podnieca.

Człowiek..... i ,ze tak powiem to twoje "niedopisanie" zagubiło cały sens tej " zabawy" ,fantazji.:P-

Gość Czlowiek_z_bliznami
Hehe, chodzilo mi tylko o opis tla. Opisy nawet te szczegolowe dotyczace chociazby lizania tzipki sie ludziom zanudzily. :p

Gość Magdaaa R12
Wibrator to tylko dodatek do całości,ale trzeba przyznać ze bardzo przyjemny. Nie przejmuj się,ja też jakoś radze sobie z moim przyjacielem. Dostałam w prezencie z sex shopu Motylek http://www.sex-shopy.com.pl/wibratory/2800-wibrator-fun-factory-g4-big-boss-czarny-.html czarny kolor bardzo mnie podnieca i dzięki niemu jestem na szczycie.. Wibrator z bardzo dobrej jakości materiałów,a to ważna sprawa. Bez faceta też można sobie świetnie poradzić