Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usa la la

kto poleci fajne forum dla Polakow z USA?

Polecane posty

Gość usa la la

Hej, zna ktos moze jakies inne fora dla Poloni w USA. Na kafeteri malo ludzi sie udziela a chcialabym nawiazac jakies fajne kontakty. Gdzie NAS szukac?

Gość usa la la
podbijam do gory, moze ktos zna fajne miejsca w necie dla amerykanskiej Poloni?

Gość stylistka.rzes
np. www.naszestany.pl , www.polskieserca.com ;)

Gość usa la la
o dziekuje - do Bagatelki wpadne na pewno - nie wiedzialam o tym topiku :) stylistka rzes - tamte fora na pewno tez odwiedze :) fajnie :)

Gość dddddaaaaw
Chyba polonusów, to nie są już Polacy!

Gość newyorkerka
wiam dziewczyny, polecam chyba jedyny portl dla kobiet w USA - www.mojeNYC.com jest bardzo duzo ciekawych artykulow dla kobiet,ale nie tylko. Polecaja ciekawe miejsca glownie na Manhattanie. Warto odwiedzic. Forum nie jest jeszcze rozbudowane,ale wieem ze jest numerolog - wrozka, ktora za darmo udziela porad. Mozna do niej napisac prywatnie na wirtualnie cafe na stronie i ona udzieli porady ;-) mysle,ze to idealne miejsce dla dziewczyn w NYC ! Trzeba tylko je troche rozruszac ;-) pozdrawiam wszystkie newyorkerki ;-)

Gość gość
ja moge polecic fajna telewizje dla Polakow w USA i Kanadzie- www.tvpolskalive.com

Gość Idele
Ja mieszkam w USA od 5 lat, od niedawna mam tv polska live i wreszcie jestem happy, bo tu wszystko leci dokladnie tak jak w Polsce.

Gość KlaraW
A co to za telewizja?

Gość Idele
Witaj, KlaraW! chodzi o jakas telewizje, ktora mozna ogladac przez internet, czyli jesli masz internet, sciagasz tylko plejer z ich strony i mozesz ogladac na komputerze. Wejdz na ich strone www.tvpolskalive.com i masz tam opcje tez za darmo przez jakis czas. Polecam, naprawde, bo maja najlepszy wybor kanalow. Masz doslownie wszystkie polskie kanaly te najwazniejsze. Potem, gdy ci sie skonczy proba mozesz wykupic abonament. Ja wzielam na caly rok, bo byla jakas zniszka, chyba sie skonczyla promocja, ale mozesz sprobowac.

Gość KlaraW
hej, dzieki za pilna odpowiedz:) zaraz poszukam strone! pozdro

Gość kajka838
Także na Polish Hearts rzuć okiem. O tutaj http://usa.polishhearts.com/pl/a/samotne_kobiety_usa . To największy serwis dla Polek i Polaków w USA, którzy chcą poznać kogoś ciekawego, umówić się na randkę czy spotkanie. Jest tam bardzo dużo ogłoszeń od ludzi, którzy szukają towarzystwa rodaków za granicą. Myślę, że to świetna okazja do tego, by poznać kogoś ciekawego, a być może nawet kogoś na całe życie ;) Z pewnością nie zaszkodzi spróbować.

Gość gość
Witam jestem nowa w Usa i pisze bloga o moich spostrzezeniach. zapraszam do lektury i komentowania

Gość gość
mój blog to ameryka okiem laika blogspot com