Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki to strasznee hh

Chce mi się płakać :( niech mi ktoś pomoże , też chcę być ładna ;(

Polecane posty

Chciałam wreszcie się odważyć i kogoś poznać , mieszkam tu już od października i jest strasznie . Zalożyłam konta na dwóch portalach , uzupełniłam wgrałam zdjęcia i przeglądalam profile ludzi , obejrzałam też kobiety. Niektóre są śliczne :( Mlodsze odemnie a zdjęcia z roznych zakątków świata, uroda czasami super , ich opisy ehh ,czuje się jak śmieć ;( Bo co ja mam? Nic. Wiem ,że to dla was śmieszne ale ja zawsze porównywałam się do innych,chciałam być jak oni i znów się załamałam , znów przez całe wakacje nie wyjdę z domu ;( Na operację mnie nie stać ,na nowe ciuchy i fryzjera też nie :/

Gość BoJaTakiJuzJestem
Hej wiem, ze nie powinienem pytac o Twój wiek, ale pozwól ze to zrobie zanim odpowiem Ci na Twój post, ile masz lat?

Gość Magdalena__27
mysle ze sudentka .... bo pisze o wakacjach a nie o urlopie

zgadza się , 22

Gość BoJaTakiJuzJestem
Magdalena_27 masz racje, to najprawdopodobniej jest studentka :)

Gość NB orange
pomyśl, że ja zbliżam się do 30 i póki co byłam raz nad morzem i raz na Słowacji :o to dopiero żałosne :o i też jestem paskudna :)

Gość BoJaTakiJuzJestem
O studentka i do tego w moim wieku :) Dziwi mnie, ze masz takie "problemy". Na początku pomyślałem sobie ze napisała jakas nastolatka z kompleksami. Pamiętaj droga Koleżanko, że ludzie mają gorsze problemy. Kiedy mi jest żle (a tak jest chocby teraz) staram sie myślc własne w ten sposób. uwazam, że każdy jest komuś przeznaczony i pewnie to nie tylko moje zdanie. Uwierz w siebie, uwierz, że jestes wartościową osobą! Bo na pewno taka jesteś. Wygląd to nie wszystko - liczy się wnętrze i to jaki ktoś jest, bo uroda prędzej czy pożniej przeminie. Ale musisz uwierzyć w siebie, otworzyć się, wyjść do ludzi.! :)

Nie porównuj się do innych!! Spójrz w lustro i powiedz-Jestem jedna,jedyna! Jestem ładna,zgrabna. Musisz polubić i być pewna sama siebie:))

autorko a skąd jesteś?? :) nie możesz tak myśleć.. nikt nie jest gorszy.. ludzie to ludzie, są równi :) nie każdy miał tyle szczęścia by urodzić się np Joanną Krupą.. :) ja też do urodziwych nie należę, ale pomyśl sobie że takich ludzi jest bardzo bardzo dużo.. nie zawsze też uroda idzie w parze z charakterem.. więc poszukaj w sobie tych najlepszych cech, nie doszukuj się tylko tego złego ?? może to tylko Twój wewnętrzny problem.. głowa do góry :) też bym chciała być ładna, mieć idealną figurę, fajne ciuchy, super pracę i w ogóle być bogata.. nie patrz też na gwiazdy w tv czy te twoje koleżanki z portali.. jak masz pieniądze to na prawdę możesz lepiej wyglądać.. nie wszystko to co widzisz jest zasługą matki natury.. samo ubranie, fryzura, makijaż ile daje.. dziewczyno.. jestem pewna, że jesteś fajna, mądra i ładna.. tylko znajdź to w sobie :)