Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

choinkka2010

mora super- wykrywanie alergrnów

Polecane posty

Badał się ktoś może aparatem mora super? polecono mi tą metodę ale jakoś nie mogę się do niej przekonać. koszt badania to prawie 300zł tyle samo zapłacę za testy z krwi, tylko już raz robiłam i nie wyszły(chodzi o dziecko) tylko że wtedy moja córka miała parę miesięcy i może była za mała.. no nie wiem.

A to nie o tym mówili dziś w DDTVN? Że to oszustwo, naciągacze itd.?

Gość ciasteczko135
jedno co jest pewne to to że medycyna to nie matematyka!. Jednemy pomoże a inny będzie wściekły że wyrzucił kila stówek. Medycyna to nauka opierająca się na doświadczeniu i badaniach np. medycyna chińska rozwijała się hm. 5000 lat i nikt tam nie używał żadnych świństw typu antybiotyk. Leczono ziołami (teraz mamy je także ale jako suplementy) dotykiem (masaż ) itp. Nie jestem pewien jak to urządzenie działa ale warto spróbować gdyż innej alternatywy NIE MA chyba że biewrzesz pod uwagę szpikowanie gościa świnstwami które wrzucą go w zaklety krąg którym kręcą koncerny farmaceutyczne... Porównaj koszty jakie ponosisz np na samochód aby jeździł, własne używki itp. do tych 300- 800 zl na diagnoze i leczenie kogoś na kim ci zależy ...bo pewnie tak jest!