Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Slowiczek23

Jeśli ktoś trenował pod okiem rodzica - POMOCY!!

Polecane posty

Napisałam tutaj bo już jestem lekko zdesperowana... terminy mnie gonią a ja nie mam jeszcze tyle ankiet ile potrzebuję...dlatego zwracam się do Was z prośbą!! - piszę pracę mgr z psychologii. Potrzebuję byłych bądź teraźniejszych zawodników (z jakiejkolwiek dziedziny sportu), które choćby przez krótki okres czasu były trenowane przez swojego rodzica. Potrzebuję wypełnić krótkie ankiety (kilkanaście pytań - w tym ok 3 otwarte, reszta zamknięte) przez zawodnika i osobną ankietę przez rodzica...jeżeli ktoś może mi pomóc...to bardzo proszę o kontakt...

Gość yyyyhy
nie prościej wrzucić tutaj tę ankietę? :o

Niestety nie jest w ten sposób prościej. Istotą tego badania są ankiety złożone w dwóch egzemplarzach - porównywanie odpowiedzi wśród "par" jakimi są rodzic/trener i potomstwo/zawodnik. Wrzucając tutaj linka do ankiet, które są anonimowe - miałabym trudności ze znalezieniem i połączeniem tych par. Z kolei tworzenie jednej ankiety, w której są pytania zarówno dla jednej jak i dla drugiej grupy ankietowanych mijałoby się z celem uzyskania szczerych odpowiedzi.