Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jamila786

Złośliwośc ludzka nie zna granic

Polecane posty

Gość Jamila786

Jechałam dziś autobusem i miałam bardzo niemiłe starcie z dziadkiem...autobus jak zwykle był bardzo zatłoczony i oczywiście ludzie stali w samym wejściu zamiast się przesunąć w głąb i zrobić miejsce dla wsiadających. W samym wejściu stał dziadek z wózkiem i siatkami widać wracał z bazarku obkupił się na cały tydzień więc jak chciałam wsiąść to nie mogłam bo on stał w przejściu. Uprzejmie poprosiłam go, żeby się przesunął a on do mnie: 'kobieto, gdybyś nie była taka gruba to byś się spokojnie zmieściła" Poczułam się jakby przyłozył mi w twarz:( wysiadłam i poczekałam na następny autobus. Niby taki głupi komentarz a zepsuł mi humor na cały dzień. Średnio to fajne jak ktoś znajomy mówi mi że powinnam schudnąć, ale jeszcze gorzej usłyszeć to od obcej osoby...

Gość syjkykjkj
w życiu bym nie wysiadła z tak idiotycznego powodu. NIe masz większych problemów?

Gość ........///////
Chuj z niego i tyle :o

Gość trza było
Złapać te jego zakupy, pierdolnąć na środek autobusu i stanąć.

Gość chufer
A pana to chyba podtstwowych zasad kultury nikt nie nauczyl. Wiesniak jeden, a potem sie dziwia mlodszym od siebie ludziom, ze nie mamy wobec takich starszych szacunku. Olej dziada i tyle.

Gość dgdfhfjgkhgkhkhlj
ojej ale ty nie potrafisz zyciu sobie radzic ! co to za poierdolenie - zebys sprpbowala opierdalac po swiecie to bys zobaczyla- zamiast wysiadac z autobuus moglas go zupelnie zignorowac jakbys nie slyszala albo mu powiedziec cos w stylu ze jak by on nie byl tak stary to moze wiecej logiki by mial http://www.youtube.com/watch?v=b7-K1DXgGg0

Gość wwrrr
A jacy tu wszyscy mili. Poszczescilo Ci sie. Trafilas na dobry nastroj Kafeterii :)

Gość hgvvkklknjl
chyba zabolało cię to bo powinnaś schudnąć mnie by to w ogóle nie dotknęło i powiedziałabym, że niech lepiej sam popatrzy w lustro:P

Gość wwrrr
Nawet jesli zabolalo, i jesli powinna schudnac, nie daje to ludziom prawa do chamstwa 😠

Gość trudna sprawa z tym beszamelem
To jeszcze nic. Ja jechałam do szpitala ze złamaną nogą. Ludzi niewiele, mnóstwo miejsc siedzących, a stary dziad podlazł do mnie i kategorycznie zażądał, żeby mu miejsca ustąpić bo mu się należy, a on lubi siedzieć właśnie tutaj. Zbaraniałam i ustąpiłam. A staruch mamrotał jeszcze, że jestem niewychowana bo powoli wstaję a jego nogi bolą i chce sobie usiąść. A że moja złamana - powiedział, że "gówno go to obchodzi". Nie mam już żadnego szacunku dla starszych. Żadnego :O

Gość hgvvkklknjl
ludzie są różni, mają różny humor, różne dni najważniejsze żeby się tym nie przejmować:)

Gość Martva
Ale by ode mnie stary śmieć wiązankę usłyszał...i to on by wysiadł w popłochu :) Ostatnio miałam starcie z babcią z bloku...Na dzień dzisiejszy omija mnie szerokim łukiem :)

Gość Tralalala_la
a jak to u ciebie naprawdę wyglada? jestes przy kosci czy nie? bo ze mohery pluja jadem to nic nowego...wazne jest jak ty się czujesz ze swoim cialem? uwazasz ze jestes gruba i chcesz schudnac czy się w pelni akceptujesz? zastanawia mnie co prawda to co napisalas ze twoi znajomi mowia ci ze powinnas schudnac, może w takim razie powinnas wziac to pod uwage. masz tyle opcji diet ze jakbys chciala schudnac to jeśli podejdziesz do tego konsekwentnie to nie powinno być z tym problemu. Jeśli chcesz mojej rady to poczytaj o diecie cambridge moim zdaniem jest bardzo efektywna. troche silnej woli i takie przykrosci nie beda cię spotykać.

Gość Martva
Ludzie, jeszcze karzecie jej schudnąć :o A stare dziady mają krzywe mordy i śmierdzą, bo nie chce im się myć. Może im karzcie coś z tym zrobić :o

Gość K_Asia:)
ale cham! No ja bym na pewno nie wysiadla na twoim miejscu! Jeszcze mu dalaś satysfakcję! Starsi ludzie myśla że im wszystko wolno nawet obrażać ludzi!!!

Gość wwrrr
Tralalala, ona sama wie, jak sie czuje, i czy powinna schudnac. Mam tez nadzieje, ze wie, ze te diety cambridge, kopenhaskie, dukany i inne niewiele daja. Raczej nie potrzebuje od Ciebie truizmow typu 'zastanow sie jak sie ze soba czujesz i zastosuj diete'. To akurat najlatwiejszy etap.

Gość Navya
dziadkowi brak było kultury.. po prostu . a co jak co ,ale starsi ludzie powinni ja mieć

Gość edyp.królik
A ja mysle ze w kazdym przytyku jest ziarnko prawdy! Jasne dziadek nie powinien po tobie jezdzic ale swoja droga przynjamniej zmusila cie to do zastanowienia się nad soba. Skoro obcy ludzi mowia ze jestes gruba to chyba czas przejsc na dietę i to JUŻ:P

Gość Goya71
Trzeba było powiedziec dziadkowi ze Ty schudnąc mozesz ale on z głupoty i braku kultury nigdy sie nie wyleczy !

Gość Jamila786
Wysiadłam bo a) nie było miejsca b) Nie znoszę chamstwa! Przyznaję trochę mam nadprogramowego ciałka i noszę się już dawna z zamiarem przejścia na dietę, ale i tak było mi przykro:(

Gość fgdsgh
Dziewczyno weź pod uwagę,że tylko ludzie,którzy nie mają sobą nic do zaoferowania oceniają ludzi po wyglądzie.To leczenie kompleksów.Trzeba było mu odpowiedzieć-Tak,proszę pana,mam 10 kg nadwagi,wspaniały dom,jestem szczęśliwa,wykształcona i zadowolona ze swojego życia.Ludzie mnie doceniają i szanują.Przykro mi,że Pan nie ma tego co ja,ale proponuję popracować trochę nad swoim charakterem,jeszcze może Pan zmienić swoje życie. Gwarantuje,że zlew by mu zjechał.